adplus-dvertising
You are here:

Incredibil! Ce sumă halucinantă va încasa Tom Brady ca analist după retragerea din activitate: salariul pe 10 ani depăşeşte toate câştigurile sale de până acum

Incredibil! Ce sumă halucinantă va încasa Tom Brady ca analist după retragerea din activitate: salariul pe 10 ani depăşeşte toate câştigurile sale de până acum

NFL

Comentarii

Dacă nu câştigase deja destui bani din fotbal american, Tom Brady va încasa o sumă şi mai mare după retragerea din activitate.

Superstarul fotbalului american Tom Brady va fi principalul expert al Fox Sports în comentarea şi analizarea meciurilor din campionatul NFL atunci când se va retrage din acest sport, a anunţat marţi directorul grupului american de media Fox, informează lefigaro.fr.

"Suntem încântaţi să anunţăm că imediat după cariera sa sportivă, Tom Brady, de şapte ori campion Super Bowl, ni se va alătura la FoxSports ca expert principal”, a declarat Lachlan Murdoch, directorul executiv al Fox Corporation

"Suntem încântaţi că Tom s-a angajat să se alăture echipei Fox şi îi dorim tot binele pentru sezonul următor”, care începe în septembrie, a adăugat Murdoch, referindu-se la "un acord pe termen lung” cu viitorul. fost jucător.

Ce sumă halucinantă va încasa Tom Brady ca analist după retragerea din activitate

Fox nu a dezvăluit durata sau cuantumul acestui contract dar potrivit New York Post, deţinut tot de familia Murdoch, Tom Brady ar urma să fie plătit cu 37,5 milioane de dolari pe an timp de 10 ani, adică 375 de milioane de dolari.

În toate cariera sa de până acum, Brady a încasat în jur de 333 de milioane de dolari.

Ar fi un record în istoria canalelor sportive, care au integrat de mult foşti jucători, în special fundaşi, în echipele lor de comentatori cu contracte de milioane de dolari.

Tom Brady, considerat cel mai bun fundaş din istorie, a răspuns pe contul său de Twitter, spunând că este "entuziasmat, dar mai este de lucru pe teren” cu echipa sa, Tampa Bay Buccaneers..

Tom Brady, în vârstă de 44 de ani, cu 22 de sezoane în NFL, şi-a anunţat retragerea din sport în februarie, explicând că vrea să facă loc "următoarei generaţii de sportivi dedicaţi" după ce Buccaneers au fost eliminaţi în play-off de Los Angeles Rams, viitori câştigători ai Super Bowl-ului.

Dar o lună mai târziu a revenit pentru un nou sezon cu Tampa Bay. Deţinător al recordului absolut de titluri de Super Bowl, fostul jucător de la New England Patriots, între 2000 şi 2019 (şase titluri), apoi Tampa Bay Buccaneers (un titlu în 2021), s-a bucurat de o longevitate excepţională într-o ligă extrem de dură.

Influenţa lui Brady depăşeşte fotbalul american, el fiind şi soţul supermodelului brazilian Gisele Bündchen din 2009.

El a fost, de asemenea, criticat de unii americani pentru relaţia sa de prietenie cu fostul preşedinte republican Donald Trump, care a atacat jucătorii NFL ce îngenuncheau în timpul imnului naţional pentru a protesta faţă de brutalităţile poliţiei împotriva minorităţilor.

viewscnt
Articole similare