Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Qatar a chemat sute de civili la serviciu militar obligatoriu pentru Campionatul Mondial. Ce vor face aceştia

Incredibil! Qatar a chemat sute de civili la serviciu militar obligatoriu pentru Campionatul Mondial. Ce vor face aceştia

Cupa Mondială

Comentarii

Sute de cetăţeni qatarioţi vor avea serviciul militar obligatoriu pe durata Campionatului Mondial.

Qatar a chemat sute de civili la serviciu militar obligatoriu pentru Campionatul Mondial

Qatarul a chemat sute de civili şi diplomaţi pentru a efectua serviciul militar obligatoriu cu scopul de a consolida securitatea şi logistica în timpul Campionatului Mondial de fotbal.

Potrivit informaţiilor Reuters, la începutul lunii septebrie, Qatar a chemat sute de civili şi diplomaţi qatarioţi reveniţi din străinătate pentru serviciul militar obligatoriu la punctele de control de securitate de pe stadioanele Campionatului Mondial (20 noiembrie - 18 decembrie).

Recruţii sunt instruiţi să gestioneze cozile, să percheziţioneze suporteri şi să detecteze produse de contrabandă, cum ar fi alcoolul, drogurile sau armele ascunse în căptuşeli de jachete sau burţi false, conform Reuters.

"Majoritatea oamenilor sunt acolo pentru că sunt obligaţi, nu vor să aibă probleme”, a declarat o sursă anonimă pentru Reuters. Nerespectarea acestui lucru poate duce la un an de închisoare şi o amendă de 50.000 de riali (aproximativ 14.250 de dolari).

Afla mai multe despre: qatar 

viewscnt
Articole similare