Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Starul FCSB-ului, la un pas de marea rivală: ”Un salariu destul de mare”

Incredibil! Starul FCSB-ului, la un pas de marea rivală: ”Un salariu destul de mare”

FCSB

Comentarii

La finalul ultimului sezon, Dinamo a suferit o ruşine istorică, retrogradând pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. În viitoarea stagiune, echipa din Ştefan cel Mare va evolua în afara primului eşalon, în Liga 2, pentru prima dată.

La finalul ultimului sezon, Dinamo a suferit o umilină istorică, după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat din primul eşalon pentru prima dată în existenţa de 74 de ani a clubului.

”Câinii” vor evolua în Liga 2 pentru prima oară şi au adus deja câteva întăriri pentru a pune umărul la promovare, acesta fiind obiectivul principal al echipei în ciuda faptului că pare greu de atins.

În momente de acest fel, este interesant de văzut cum istoria ar fi putut să aibă alt parcurs, iar Florin Tănase (27 de ani), starul rivalei FCSB, a făcut o dezvăluire bombă.

În 2010, pe când avea aproape 16 ani, actualul căpitan al roş-albaştrilor a fost ofertat de Dinamo, care i-a propus să facă pasul la Bucureşti şi să se dezvolte în cadrul academiei din Ştefan cel Mare.

Totuşi, după ce a primit o ofertă şi de la Gică Hagi, Tănase a ales să nu dea curs propunerii venite din partea ”câinilor”, stând puţin pe gânduri înainte de a lua decizia.

Dacă ar fi ajuns la Dinamo, cariera sa cu siguranţă ar fi urmat o altă traictorie, dar poate că şi soarta echipei ar fi putut fi diferitfloă.

Incredibil! Starul FCSB-ului, la un pas de Dinamo

”(n.r. ai avut vreodată discuţii să ajungi la Dinamo?) Da, am avut înainte să merg la Hagi. Ţin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton.

Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo şi îmi ofereau cazare în Bucureşti şi un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea şi Hagi la Academie şi atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. <<Merg la Hagi!>>, i-am zis.

Prin 2010 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”, a declarat Florin Tănase, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare