Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îndemnul lui Gheorghe Popescu pentru Ianis Hagi înaintea finalei Europa League: ”E rândul tău!”

Îndemnul lui Gheorghe Popescu pentru Ianis Hagi înaintea finalei Europa League: ”E rândul tău!”

Stranieri

Comentarii

Gheorghe Popescu i-a trasmis un mesaj emoţionant lui Ianis Hagi cu ocazia finalei Europa League.

Îndemnul lui Gheorghe Popescu pentru Ianis Hagi înaintea finalei Europa League: ”E rândul tău!”

Rangers şi Frankfurt îşi vor disputa trofeul Europa League la Sevilla, miercuri, de la ora 22:00.

La formaţia scoţiană este legitimat şi românul Ianis Hagi, care a primit un mesaj emoţionant de la Gheorghe Popescu, înaintea ultimului act.

Acesta şi Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, au cucerit Cupa UEFA, cu Galatasaray, în 2000, într-o finală cu Arsenal, după 0-0 în timpul regulamentar de joc şi 4-1 la loviturile de departajare. Popescu s-a aflat printre marcatori.

”E RÂNDUL TĂU, IANIS!

Azi se împlinesc 22 de ani de când am câştigat Cupa UEFA cu Galatasaray. Singurul trofeu european cucerit de o echipă din Turcia. Îl aud şi azi pe Fatih Terim: „Baţi, Popi?”. „Da. Al patrulea”.

Nu aveam cum să ştiu că acel penalty va fi şi cel decisiv. Mâine, Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis, va juca la Sevilla finala Europa League. Nu va juca, fiind accidentat, dar îi urez să ne urmeze”, a fost mesajul lui Gheorghe Popescu, pentru Ianis Hagi.

Ianis Hagi are şanse infime de a fi implicat în finala Europa League, deoarece se află încă în perioada de recuperare după accidentarea teribilă pe care a suferit-o la începutul acestui an.

Mesajul lui Ianis Hagi pentru Rangers înaintea finalei Europa League

“Ce seară specială, de la tristeţea pierderii sufletului vestiarului la fericirea finalizării măreţe a lui John... Ibrox baby, este ceva diferit! Ne vedem la Sevilla...”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

Afla mai multe despre: ianis hagipopescu 

viewscnt
Articole similare