You are here:

Întâlnire importantă pentru viitorul Premier League! Ce decizii importante s-au luat şi cu cât se vor reduce salariile

Întâlnire importantă pentru viitorul Premier League! Ce decizii importante s-au luat şi cu cât se vor reduce salariile

Premier League

Comentarii

În cadrul unei reuniuni a acţionarilor din Premier League astăzi, cluburile au discutat în detaliu cum să răspundă la pandemia globală COVID-19.

În primul rând, a fost reafirmat că prioritatea este aceea de a ajuta sănătatea şi bunăstarea naţiunii şi a comunităţilor, inclusiv jucători, antrenori, manageri, personalul clubului şi suporteri.

Repornirea sezonului

S-a recunoscut că Premier League nu se va relua la începutul lunii mai - şi că sezonul 2019/20 se va întoarce doar atunci când este sigur şi adecvat să facă acest lucru.

Data de repornire este în continuă revizuire cu toate părţile interesate, pe măsură ce ”impactul pandemiei COVID-19 se dezvoltă şi lucrăm împreună în acest moment foarte dificil”

Premier League lucrează îndeaproape cu întreg fotbalul profesional din această ţară, precum şi cu Guvernul, agenţiile publice şi alte părţi interesate relevante pentru a se asigura că jocul obţine o soluţie de colaborare.

Prin aceasta, există un obiectiv combinat pentru toate meciurile rămase de ligă şi cupă care vor fi jucate, ceea ce ne permite să menţinem integritatea fiecărei competiţii.

Cu toate acestea, orice revenire la joc va fi doar cu sprijinul complet al Guvernului şi atunci când permite îndrumarea medicală.

”La reuniunea de astăzi au fost luate în considerare implicaţiile sportive şi financiare pentru cluburile din Premier League, precum şi pentru FA, EFL şi Liga Naţională.”

Consultarea jucătorilor

În faţa pierderilor substanţiale şi continue pentru sezonul 2019/20 de la începerea suspendării meciurilor şi pentru a proteja ocuparea forţei de muncă pe tot parcursul jocului profesional, cluburile din Premier League au convenit în unanimitate să-şi consulte jucătorii cu privire la o combinaţie de reduceri condiţionate şi amânări în valoare de 30 la sută din remuneraţia anuală totală.

Această orientare va fi ţinută sub control constant, odată cu schimbarea circumstanţelor.

Liga va intra în contact regulat cu PFA, iar uniunea se va alătura unei întâlniri care va avea loc mâine între Ligă, jucători şi reprezentanţii clubului.

Solidaritate cu cluburile de sub PL

De asemenea, au avut loc discuţii cu privire la scutirea financiară a cluburilor pe termen scurt şi, deşi nu există o soluţie unică, trebuie luate măsuri pentru a trata imediat impactul scăderii fluxului de numerar.

În mod critic, Liga a votat în unanimitate pentru a avansa fonduri de 125 de milioane de lire sterline către EFL şi Liga Naţională, deoarece este conştient de dificultăţile severe pe care le suferă cluburile din întreaga piramidă de fotbal.

Sprijinirea NHS

În afară de această asistenţă, Liga rămâne angajată să sprijine Serviciul Naţional de Sănătate, personalul său şi să ajute oamenii din comunităţi, nu în special cei care sunt cei mai vulnerabili.

Liga, cluburile, jucătorii şi managerii exprimă o apreciere uriaşă pentru eforturile eroice ale personalului NHS şi al tuturor celorlalţi lucrători-cheie care îndeplinesc lucrări critice în circumstanţe atât de dificile.

În consultare cu Departamentul pentru Digital, Cultură, Media şi Sport, Premier League angajează imediat 20 de milioane de lire sterline pentru a sprijini NHS, comunităţile, familiile şi grupurile vulnerabile în timpul pandemiei COVID-19.

Aceasta include o contribuţie financiară directă la NHS şi fonduri pentru a permite cluburilor să îşi reorienteze eforturile şi să dezvolte programe de informare semnificative pentru a ajuta comunităţile, inclusiv cele mai nevoiaşe.

Această finanţare va permite atât sprijin imediat cât şi pe termen lung în timpul crizei.

Cluburi care sprijină comunităţile

Ca răspuns la COVID-19, cluburile din Premier League susţin în fiecare zi zeci de mii de persoane din comunităţile lor, prin activităţi ţintite, inclusiv donaţii către bancile alimentare, apeluri telefonice către vârstnici, colete alimentare livrate celor vulnerabili şi o gamă largă de  resurse gratuite pentru a sprijini bunăstarea şi educaţia.

Multe cluburi din Premier League lucrează în strânsă colaborare cu trusturile lor locale NHS pentru a oferi sprijin valabil prin furnizarea de resurse, voluntari şi facilităţi.

Acum, mai mult decât oricând, cluburile joacă un rol esenţial pentru a sprijini bunăstarea celor din comunităţile lor şi pentru a atenua presiunea asupra serviciilor de sănătate critice.

Promovarea mesajelor de sănătate publică

Lucrând îndeaproape cu Departamentul de Sănătate şi Asistenţă Socială, Public Health England şi NHS, amploarea şi apelul larg al Premier League şi al cluburilor noastre vor continua să fie folosite pentru a promova mesageria de sănătate publică importantă în toată această criză.

Premier League ar dori să reitereze că gândurile tuturor cluburilor noastre sunt cu toţi cei direct afectaţi de COVID-19.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare