You are here:

LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, de la 18:30, live video pe Orangesport.ro. Dan Petrescu poate urca pe locul secund în Superliga. Echipele probabile

LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, de la 18:30, live video pe Orangesport.ro. Dan Petrescu poate urca pe locul secund în Superliga. Echipele probabile

Hermannstadt​

Comentarii

La Sibiu se joacă Hermannstadt - CFR Cluj, în etapa a zecea din Superliga, meci în urma căruia una dintre cele două echipe poate urca până în topul clasamentului.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, live video pe Orangesport.ro

Echipele probabile

  • FC Hermannstadt: Căbuz - Oroian, Găman, Ionuţ Stoica, Goncalves - Ivanov - Balaure, Murgia, Deaconu, Ianis Stoica - Chiţu
  • Rezerve: Muţiu, Căpuşă, Bejan, Kujabi, Biceanu, R. Popescu, Neguţ, Antwi, S. Buş, A. Luca, I. Pop, D. Iancb
  • CFR Cluj: M. Popa - Abeid, Bolgado, Roben, Rocha - Fica, Tachtsidis, Djokovic - C. Deac, L. Munteanu, M. Kamara. 
  • Rezerve: Hindrich, Camora, Kredic, Artean, Keita, Filip, Păun, Michael, Lucaci, Postolachi

Marius Măldărăşanu nu se va putea baza pe accidentaţii Selimovic şi Markovic, în timp ce Dan Petrescu l-a învoit pe Korenica, cel care are un deces în familie. Ilie, Graovac, Nkololo şi Mogoş sunt accidentaţi. 

În clasament, CFR Cluj este pe locul al cincilea, cu 14 puncte, dar ar putea urca pe locul secund în Superliga, în cazul unei victorii la Sibiu. 

De cealaltă parte, Hermannstadt este pe locul al şaptelea, cu 12 puncte, iar gazdele ar putea egala la puncte Universitatea Craiova, care este pe locul al patrulea. 

Ambele vin după o remiză în etapa trecută, când Hermannstadt a făcut 1-1 la Arad cu UTA, iar CFR Cluj 2-2 acasă cu FCSB. 

Dan Petrescu, înainte de Hermannstadt - CFR Cluj

"Sibiul (n.r. Hermannstadt), acasă, cred că e cea mai bună echipă din România. În ultimele 5 meciuri, 3 victorii şi două egaluri. Nu cred că altă echipă are aceste rezultate acasă. Au o echipă echilibrată, un antrenor de patru ani la echipă (n.r. Marius Măldărăşanu), un club organizat, liniştit. 

N-am auzit prea multe scandaluri, prea mare presiune, cum e peste tot. Deci merită să fie acolo sus. Bravo lor că ţin antrenorul de atâţia ani. Un antrenor serios, care îşi face treaba foarte bine. Au un lot foarte bun.

Uitaţi-vă la banca de rezervă. Neguţ a fost aici, Buş a fost aici, Deaconu e jucător bun de Liga 1 (n.r. SuperLiga). Foarte mulţi jucători buni care au jucat la un nivel bun şi sunt rezerve”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei Hermannstadt - CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescumarius maldarasanumeciuri superligahermannstadt cfr cluj 

viewscnt
Articole similare