Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investitori noi la Dinamo Bucureşti! Afaceriştii au acceptat să se afle vestea: "Să iasă bine din acest business"

Investitori noi la Dinamo Bucureşti! Afaceriştii au acceptat să se afle vestea: "Să iasă bine din acest business"
Comentarii

Se apropie momentul în care Dinamo Bucureşti va avea noi investitori. În această perioadă, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, discută cu mai multe persoane interesate să-şi direcţioneze banii în "Ştefan cel Mare". Oficialul a oferit ultimele detalii.

Zăvăleanu anunţă investitori noi la Dinamo Bucureşti

Răzvan Zăvăleanu şi echipa sa încearcă să scoată clubul Dinamo din insolvenţă, dar pregăteşte şi viitorul clubului. După ce a primit acceptul persoanelor cu care discută o posibilă mutare la nivel înalt, administratorul judiciar a dezvăluit că sunt negocieri. 

Conducătorul din "Ştefan cel Mare" a susţinut că există un progres şi că în scurt timp se va trage linie în privinţa aducerii unor investitori. 

„Sunt mai optimist şi chiar le-am cerut partenerilor mei de discuţii să vorbesc despre ei, fără a-i nominaliza, ca să mai liniştim, să le arătam oamenilor că nu dormim.

Până acum, lucrurile au funcţionat foarte bine, sper să anunţăm public în scurtă vreme despre cine este vorba şi să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să deconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiţie obligatorie ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie aşa.

Discutăm strategii cu aceşti domni, dar nu o să pot deconspira nimic. Dincolo de asta, este bine ca Dinamo să iasă bine din acest business. Le-am oferit o echipă cu o tradiţie extrem de importantă în fotbalul romanesc şi cu performanţe extraordinare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

Anunţ important făcut de Dinamo

Înaintea "barajului" pentru menţinerea în Liga 1, conducătorii "câinilor" se asigură că echipa nu va intra cu un moral scăzut la meciurile decisive. Dinamo a infirmat, printr-un comunicat, orice problemă de natură financiară. 

"Pentru a nu mai pierde timpul cu explicaţii, mai ales acum, când ne apropiem de meciurile de baraj, Dinamo 1948 anunţă că ultimul salariu încasat de jucătorii noştri este pe luna aprilie, 2022. 

Cu alte cuvinte, Dinamo are un vestiar cu banii la zi. Dinamo nu are astfel de subiecte la comisii!

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, nu le-a propus jucătorilor micşorarea salariilor!

Cu banii la zi, jucătorii dinamovişti l-au asigurat pe Răzvan Zăvăleanu că vor da totul pe teren pentru a continua tradiţia clubului în Liga 1, Dinamo Bucureşti fiind singura echipă care nu a retrogradat niciodată din prima divizie a fotbalului nostru. Şi nu ne jucăm cu cuvintele pentru că în joc este viitorul clubului, al tuturor suporterilor, în joc este cariera fiecărui jucător! 

Aici e Dinamo!", a transmis clubul. 

Vineri, de la 20:30, Dinamo joacă la Botoşani, în play-out-ul Ligii 1, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiinvestitori dinamo bucurestirazvan zavaleanu 

viewscnt
Articole similare