Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, despre vizita făcută la Bucureşti de ministrul de Interne al Austriei: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”

Ion Ţiriac, despre vizita făcută la Bucureşti de ministrul de Interne al Austriei: ”Aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”galerie foto

Special

Comentarii

Ministrul de Interne al Austriei a plecat uimit după o vizită pe care a făcut-o la Bucureşti, spune Ion Ţiriac.

În urmă cu mai bine de două luni, ministrul de Interne al Austriei a sosit la Bucureşti, însoţit de o delegaţie, înainte de votul care a avut loc pentru intrarea României în Schengen.

Ion Ţiriac a povestit ce l-a uimit pe Gerhard Karner în cadrul vizitei pe care a făcut-o în capitala României.

Cu ce impresie a plecat Gerhard Karner de la Bucureşti după ce a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume, susţine că are o relaţie foarte bună cu Gerhard Karner, ministrul de Interne al Austriei.

Oficialul austriac a făcut o vizită în România în urmă cu mai bine de 9 luni, înainte de votul pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Până la urmă, Austria s-a opus atunci intrării României în spaţiul Schengen.

Însă, la Bucureşti, Gerhard Karner şi-a făcut timp să viziteze şi impresionanta colecţie de maşini pe care o are Ion Ţiriac.

Miliardarul român susţine că Gerhard Karner a fost extrem de impresionat de ceea ce a văzut în showroom-ul din Băneasa:

”Eu n-am ştiut până acum că, acum vreo două luni de zile, dacă ştiam că a fost aici ministrul de Intern (n.r. al Austriei), nu glumesc, vă dau cuvântul meu... că eram la el acum 3 săptămâni şi-l întrebam ce mai face.

Că de plăcut i-a plăcut, mi-a şi scris aici, până şi poliţia care l-a însoţit mi-a dat o notă de gratificaţie că aşa ceva el n-a mai văzut în Europa”, a spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a cumpărat încă două automobile de colecţie

În cadrul unei conferinţe de presă, Ion Ţiriac şi-a prezentat încă două modele de legendă pe care le-a adăugat în colecţia sa.

Este vorba despre un Marcedes-Benz 600, fabricat în 1966 şi un Mercedez-Benz 600 Pullman, fabritcat în 1969. Cele două au stat până acum în muzeul Mercedes.

Primul model - Marcedes-Benz 600 - a fost produs în 2.677 exemplare, în timp ce modelul Mercedez-Benz 600 Pullman este şi mai rar, fiind fabricat în doar 428 de exemplare.

”Aceste două maşini au o istorie în spate, iar pentru mine istoria contează mai mult decât produsul. Am avut şansa să cumpăr aceste două ”lebede” acum trei luni.

Au trecut printr-o verificare riguroasă, iar astăzi mă bucur să le am în galerie”, a mai spus Ion Ţiriac.

Fostul mare tenismen are una dintre cele mai impresionante colecţii de maşini din lume, cu peste 170 de modele, unele dintre ele extrem de rare şi cu foarte multă istorie în spate.

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare