Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ipoteza unui fost jucător de la Dinamo şi Rapid: ”Dacă Steaua ar fi în play-out, s-ar bate pentru evitarea retrogradării”

Ipoteza unui fost jucător de la Dinamo şi Rapid: ”Dacă Steaua ar fi în play-out, s-ar bate pentru evitarea retrogradării”

Liga 2

Comentarii

Florin Bratu (43 de ani), fost jucător la Dinamo şi Rapid, a comentat pe seama situaţiei de la CSA Steaua, care tocmai a pierdut la scor de neprezentare cu rivalii eterni.

CSA Steaua a fost învinsă fără drept de apel de Dinamo, scor 0-3, în etapa a noua din play-off-ul Ligii 2. 

Este al doilea eşec la rând dur pe care îl încasează formaţia din Ghencea, după ce a pierdut şi în deplasarea la Iaşi, cu Poli (1-5).

Despre situaţia de la CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare în elita fotbalului românesc din cauza organizării juridice, a vorbit şi Florin Bratu.

Actualul tehnician al ciprioţilor de la Karmiotissa a făcut precizări cu privire la faptul că ”militarii” pot să joace în play-off pentru a nu risca să retrogradeze în cazul în care ar juca în play-out.

”Aşa, la prima vedere, nu mi se pare normal ca Steaua să joace meciuri demonstrative în play-off, pentru că încurcă celelalte echipe. 

Dar, în acelaşi timp, şi eu m-am întrebat de ce sunt lăsaţi în play-off dacă nu au drept de promovare. Mi s-a răspuns: «Dacă ei şi-au câştigat dreptul de a fi în play-off, ei trebuie să rămână acolo, pentru că, dacă ar fi în play-out, ei s-ar bate pentru evitarea retrogradării şi nici asta nu e corect».

Aici s-a găsit echilibrul. «Dacă ei au terminat pe primul loc, de ce să-i duc la retrogradare? Poate chiar retrogradează dacă ajung acolo». Cam asta a fost ideea şi s-a ales această variantă”, a declarat Bratu, conform Gsp.

După eşecul dur din derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, CSA Steaua a rămas cu 49 de puncte, pe locul 2, în timp ce rivalii roş-albi sunt la trei lungimi în spate.

Afla mai multe despre: steauadinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare