Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istorie la Campionatul Mondial. Alphonso Davies a stabilit două recorduri în Qatar, după golul marcat cu Croaţia | VIDEO

Istorie la Campionatul Mondial. Alphonso Davies a stabilit două recorduri în Qatar, după golul marcat cu Croaţia | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Alphonso Davies (20 de ani) scrie istorie la Campionatul Mondial din Qatar. Jucătorul reprezentativei statului Canada a marcat în debutul meciului cu vicecampioana mondială, Croaţia, reuşită prin care jucătorul lui Bayern Munchen a stabilit două recorduri în istoria Cupei Mondiale.

Alphonso Davies a deschis scorul în duelul cu Croaţia, din etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Istorie la Campionatul Mondial. Alphonso Davies a stabilit două recorduri în Qatar, după golul marcat cu Croaţia | VIDEO

Jucătorul legitimat la Bayern Munchen a marcat chiar în debutul meciului, în minutul 2, cu o lovitură excelentă de cap, după o centrare venită din banda dreaptă.

Cu această reuşită, Alphonso Davies a intrat în istoria Canadei. Este primul gol reuşit de naţionala nord-americană la Cupa Mondială.

Canada se află la al doilea turneu de Campionat Mondial. A mai participat la ediţia din 1986, când a suferit trei eşecuri la 0 în cele trei meciuri din grupă.

Totodată, fotbalistul de bandă a marcat şi cel mai rapid gol al actualei ediţii de Campionat Mondial.

Această reuşită a venit după ce Alphonso Davies a ratat un penalty în meciul din prima etapă, disputat contra Belgiei, unul pierdut la limită, scor 0-1.

Totuşi, cu acest gol, canadienii păstrează în continuare şanse de califcare în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondialul din Qatar, mai ales după meciul Belgia - Maroc 0-2.

Afla mai multe despre: cm 2022alphonso davies 

viewscnt
Articole similare