Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanele toaletelor stadionului "Arcul de Triumf"

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanele toaletelor stadionului "Arcul de Triumf"

Dinamo București

Comentarii

Jandarmii au inspectat stadionul "Arcul de Triumf" şi au găsit materiale pirotehnice în tavanele toaletelor din stadionul "Arcul de Triumf".

Jandarmeria Capitalei a anunţat, vineri, că, în urma verificărilor efectuate la arena Arcul de Triumf, unde se va juca meciul Dinamo -Petrolul, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul partidei. 

"În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO Bucureşti şi FC PETROLUL Ploieşti, din data de 26.08.2023, echipe mixte din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi Poliţiei Capitalei au desfăşurat activităţi de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază şi modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările", a anunţat Jandarmeria.

Potrivit sursei citate, deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracţiune şi se pedepseşte în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Meciul Dinamo - Petrolul, contând pentru etapa a 7-a a Superligii, va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.45.

„Noi ne dorim spectacol în tribune, dar în acelaşi timp trebuie să înţelegem să fim responsabili pe stadion.
 
Dincolo de o torţă, care poate fi un pericol, ţin mult şi la limbajul şi la atitudinea pe care o vrem pe stadion. 
 
Comportamentul nostru ar trebui să se schimbe. Ce întâlneam acum câţiva ani pe stadion, că e voie să spui orice... nu sunt de acord. Trebuie să fim respectuoşi, civilizaţi. 
 
Aceste torţe pot fi un real pericol pentru oamenii care vin la stadion. Trebuie să fim atenţi şi responsabili.
 
Eu îmi doresc şi simt că din ce în ce mai mulţi copii vin alături de noi. E absolut fantastic. Trebuie să ne comportăm ca atare. 
 
N-ar trebui ca stadionul să fie un loc pentru toate refulările cotidiene”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul unei conferinţe de presă.

Cât despre situaţia primului 11 şi accidentaţi, Ovidiu Burcă a avut de spus următoarele:

”Ghezali va fi împreună cu noi mâine, dar din păcate săptămâna asta am pierdut destul de mulţi jucători.
 
N-aş vrea să-i nominalizez, dar o să las să vedeţi mâine care dintre jucătorii cu care v-aţi obişnuit nu vor fi mâine nici în lot, nici în primul ”11”. 
 
Din păcate, avem o serie de accidentaţi. În mod normal, n-ar fi trebuit să afle cei de la Petrolul.
 
Eu niciodată n-am fost interesat dacă joacă un jucător sau altul, e important să cunoşti jucătorii cu care echipa adversă abordează primul ”11”, dar e mai important să ştii maniera de joc.
 
Noi nu încercăm să jucăm spectaculos, încercăm s-o facem eficient”

 

Afla mai multe despre: dinamopetrolul 

viewscnt
Articole similare