Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joonas Tamm, cel mai bun jucător estonian al anului 2022. Ce urmează pentru fundaşul de fier al FCSB-ului: ”Cu siguranţă vreau asta!” | VIDEO

Joonas Tamm, cel mai bun jucător estonian al anului 2022. Ce urmează pentru fundaşul de fier al FCSB-ului: ”Cu siguranţă vreau asta!” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Joonas Tamm (30 de ani) a revenit la FCSB după scurta pauză pe care a avut-o datorită întreruperii campionatului, întrerupere generată de Campionatul Mondial ce se desfăşoară în aceste zile în Qatar. Fundaşul central a fost desemnat cel mai bun jucător estonian al anului 2022.

Joonas Tamm, cel mai bun jucător estonian al anului 2022. Ce urmează pentru fundaşul FCSB-ului: ”Cu siguranţă vreau asta!” | VIDEO

La revenirea din mini-vacanţă, Joonas Tamm a acordat un interviu în care a vorbit despre ce semnifică pentru el premiul cu care a fost distins recent.

Totodată, fundaşul estonian a adus în discuţie şi obiectivele pe care le are FCSB în acest sezon.

Tamm a fost categoric. Vrea să câştige alături de coechipierii săi Liga 1 şi Cupa României.

”Este o onoare pentru mine să primesc un asemenea premiu, să fiu declarat cel mai bun jucător din Estonia. Este un sentiment foarte plăcut.

Cu siguranţă faptul că joc pentru un asemenea club mi-a mărit şansele să câştig acest premiu. Am avut multe meciuri în Conference League şi a contat.

Cred că m-am acomodat destul de bine, mă înţeleg cu toată lumea, au fost momente bune, dar şi dificile, suişuri şi coborâşuri, dar suntem pe drumul cel bun.

Cred că este un nivel, competitiv, toate meciurile sunt grele, mai ales că toate echipele dau tot ce au mai bun împotriva noastră, iar noi trebuie să jucăm foarte bine.

Va fi un program foarte încărcat, dar noi suntem obişnuiţi, nu e nimic nou pentru noi, trebuie să ne recuperăm bine şi să jucăm aşa cum am jucat în ultimele meciuri. Cu siguranţă vrem să câştigăm Cupa şi campionatul.

Anul 2022 a fost unul foarte încărcat. Am început în Ucraina, dar a trebuit să plec. Apoi am jucat în Estonia, iar în vară am rămas liber de contract şi am avut ocazia să vin aici. Am călătorit foarte mult, am schimbat echipe, dar până la urmă a fost bine.

Am devenit tată în iunie, este un sentiment extraordinar. Mie şi familiei mele ne place Bucureştiul. Sunt multe restaurante bune, multe parcuri frumoase. Ai ce să faci în timpul liber, chiar dacă nu ai prea mult.

Este un oraş frumos. (n.r. dacă este un loc unde ar putea să-şi crească copilul) Cred că da, chiar dacă nu e perfect, e un loc bun”, a declarat Tamm, conform FCSB TV.

Joonas Tamm a bifat 14 prezenţe în Liga 1, reuşind şi două goluri. În toate competiţiile, are 23 de meciuri jucate şi trei goluri marcate pentru FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbtamm 

viewscnt
Articole similare