Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a făcut marea dezvăluire! ”The Special One” şi-a decis viitorul. ”Într-o zi voi antrena acolo”

Jose Mourinho a făcut marea dezvăluire! ”The Special One” şi-a decis viitorul. ”Într-o zi voi antrena acolo”

Serie A

Comentarii

Lusitanul Jose Mourinho a vorbit despre viitorul său, într-un interviu acordat pentru televiziunea italiană Rai 2. ”În acest mooment, ”The Special One” nu ia în calcul să plece de la AS Roma,, deşi capitolinii nu au un sezon strălucit.

Jose Mourinho ia drumul lui Ronaldo şi Neymar. ”Într-o zi voi antrena acolo”

În ultimul an, o mulţime de nume grele din fotbalul european au preferat banii şeicilor din Orient, în detrimentul campionatelor puternice din Europa. Cristiano Ronaldo, Neymar, Roberto Firrmino, sau Karim Benzema sunt doar câţiva dintre ”titanii” care au decis să plece de pe ”Bătrânul Continet”, asumându-şi criticile venite din partea fanilor fotbalului european.

Nu doar jucătorii, ci şi antrenori celebri precum Rudi Garcia sau Steven Gerrard au semnat contracte în Arabia Saudită, iar Jose Mourinho a dat de înţeles că într-o bună zi va lua şi el drumul Orientului.

”Cred că într-o bună zi voi merge acolo (n.r. Arabia Saudită), dar acea zi nu înseamnă mâine sau poimâine. Aici (n.r. la AS Roma) simt dorinţă, profesionalistm şi mândrie. Este ceva diferit aici (n.r. la Roma): Oamenii îţi transmit o energie deosebită, iar eu ador acest tip de oameni, iar din acest punct de vedere pot spune că Roma este foarte specială pentru mine şi cariera mea. Avem un vestiar curat. Avem şi lipsuri, dar lucrăm la asta”, a spus Jose Mourinho, la Rai 2.

AS Roma este pe locul şapte în Serie A, cu 18 puncte, după 12 meciuri, la trei lungimi de locurile  de UEFA Champions League. ”Giallorossii” sunt angrenaţi şi în Europa Leauge, acolo unde sunt pe locul doi în grupă, după patru jocuri.

Jose Mourinho este antrenorul Romei din 2021. În urmă cu un an, portughezul a câştigat Conference League, singurul trofeu european din istoria capitolinilor.

Afla mai multe despre: mourinhoas romaronaldo 

viewscnt
Articole similare