Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Craiovei, luaţi la ţintă de conducere: ”Ne-am făcut de râs! O să ne despărţim. Domnul Mititelu nu plăteşte amatorismul”

Jucătorii Craiovei, luaţi la ţintă de conducere: ”Ne-am făcut de râs! O să ne despărţim. Domnul Mititelu nu plăteşte amatorismul”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş a fost foc şi pară pe jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli, după ”manita” administrată de rezervele lui Sepsi.

Marcel Puşcaş, supărat foc pe jucătorii Craiovei: ”Am fost de tot râsul. Adrian Mititelu nu plăteşte amatorismul”

FC U Craiova a fost umilită de Sepsi, scor 0-5, la ultima reprezentaţie a echipei oltene pe ”Ion Oblemenco”, în faţa propriilor fani.

Marcel Puşcaş a reacţionat la finalul meciului şi a fost foarte supărat pe elevii lui Nicolo Napoli.

Oficialul din Bănie i-a criticat dur pe jucători şi a transmis faptul că mulţi dintre aceştia o vor părăsi pe Craiova în perioada de transferuri.

”Am fost de tot râsul, iar jucătorilor noştri trebuie să le fie ruşine după o asemenea prestaţie. Adrian Mititelu nu plăteşte amatorismul, iar după cum îl ştiu eu pe dânsul, sigur se va lăsa şi cu penalizări. În plus, de unii jucători mai mult ca sigur o să ne şi despărţim.

Avem această posibilitate, conform contractelor semnate. Nu se poate să nu îţi respecţi meseria de fotbalist. Spun acest lucru cu toată răspunderea. Acest campionat se joacă din prima etapă până în ultima.

Domnul Mititelu plăteşte contractele din prima zi până în ultima zi, iar jucătorii noştri nu şi-au respectat meseria de fotbalist.

Nu poţi să te prezenţi în acest hal în faţa propriilor suporteri, mai ales că era şi sărbătoarea Peluzei Sud 97, iar Sepsi trebuie să recunoaştem că a jucat cu rezervele.

Cobrea şi Albu cel mic au fost la primul lor meci în tricoul Craiovei, dar alţi jucători au primit şanse după şanse să joace şi să demonstreze că merită să evolueze la această echipă şi din sezonul următor. Şi nu doar în acest meci au primit şanse să joace.

Nu dăm aici nume de jucători care vor pleca, dar e clar că se va face o analiză la sânge. Acest rezultat se putea întâmpla în Giuleşti, iar eu nu văd cum mai dădeam noi ochii cu suporterii.

Sunt foarte supărat după înfrângerea asta, iar noi trebuie să acceptăm acum toate criticile cu capul sus, deoarece trebuie să fim conştienţi că ne-am făcut de râs!”, a declarat Puşcaş, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: puscascraiova 

viewscnt
Articole similare