Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Farul nu concep cum au plecat din Bănie cu patru goluri încasate: ”Am fost penibili. Nu ne aşteptam să jucăm atât de slab”

Jucătorii de la Farul nu concep cum au plecat din Bănie cu patru goluri încasate: ”Am fost penibili. Nu ne aşteptam să jucăm atât de slab”

Farul Constanța

Comentarii

Unul dintre jucătorii importanţi de la Farul Constanţa, Andrei Artean (30 de ani), a tras concluziile după

Farul a fost învinsă fără drept de apel de FC U Craiova 1948, scor 0-4, în etapa a opta din Superliga României.

Este al doilea eşec la rând pe care campioana îl suferă în această săptămână, după 0-2 în deplasarea din Finlanda, cu HJK Helsinki, din cupele europene.

Echipa pregătită de Gică Hagi a primit şase goluri în aceste ultime două goluri, dar nici ofensiv nu stă mai bine, deoarece nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol.

Reacţia dură a lui Andrei Artean după FC U Craiova 1948 - Farul 4-0: ”Am fost penibili”

La finalul meciului din Bănie, Andrei Artean a avut un discurs dur la adresa sa şi a colegilor săi de echipă.

”Nu ştiu dacă pot găsi explicaţii. Nu credeam că echipa poate să arate aşa, veneam după eliminarea din cupele europene. Mister ne-a spus că anul s-a încheiat pentru noi, am început un nou an.

Trebuia să începem cu dreptul, să dăm uitării meciurile trecute. Am fost penibili, chiar am fost penibili.

Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de mare calitate. Nu ne aşteptam totuşi să jucăm atât de slab. Trebuie să arătăm cu totul altfel şi să câştigăm meciul ăsta.

Nu ştiu dacă va fi benefică această pauză, dar avem nevoie de puţin timp liber, s-au acumulat multe meciuri, dar nu e o scuză lucrul acesta”, a declarat Artean, după meci.

În urma acestei înfrângeri usturătoare, Farul ocupă locul 9, cu nouă puncte, însă echipa lui Hagi a bifat a patra înfrângere stagională.

Afla mai multe despre: farulandrei arteansuperliga 

viewscnt
Articole similare