Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care a plecat de la FCSB după un singur meci a vorbit deschis despre perioada "nasoală fotbalistic": "Până la 30 de ani nu mi s-a întâmplat asta, iar când am ajuns acolo..."

Jucătorul care a plecat de la FCSB după un singur meci a vorbit deschis despre perioada "nasoală fotbalistic": "Până la 30 de ani nu mi s-a întâmplat asta, iar când am ajuns acolo..."

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii doriţi de Gigi Becali la FCSB a oferit informaţii despre perioada nefastă petrecută la echipa bucureşteană.

A apărut la FCSB într-un singur meci, iar acum a explicat motivul: "Până la 30 de ani nu mi s-a întâmplat asta"

Florin Achim (31 de ani) a semnat cu Concordia Chiajna, în Liga 2, după ce în iarnă a fost lăsat liber de contract de FCSB. Fundaşul dreapta a fost luat de Gigi Becali de la Academica Clinceni, în 2022, dar a fost lovit de ghinion. 

Florin Achim susţine că a avut o accidentare lungă, care l-a împiedicat să joace la FCSB. De asemenea, i-a fost recunoscător clubului finanţat de Gigi Becali pentru experienţa avută.

"Pot să spun că e o nouă aventură după o perioadă în care am fost chinuit de accidentări. Începe o nouă etapă în viaţa mea.

(n.r. - perioada de la FCSB) Cu ghinion să spun aşa. Până la 30 de ani n-am avut nicio accidentare, iar când am ajuns acolo... Toată perioada asta am fost chinuit de o accidentare la umăr. A fost o perioadă nasoală fotbalistic, dar o experienţă bună.

Orice fotbalist şi-ar dori să ajungă la Steaua, pentru că e cel mai important club din România, cu cele mai bune condiţii şi un loc unde poţi să faci performanţă", a declarat Florin Achim la prezentarea la Concordia Chiajna. 

  • 1 minut a jucat Florin Achim la FCSB, într-o victorie cu CFR Cluj, scor 3-1, în 2022. 

Florin Achim, despre credinţă şi FCSB

"Probabil că în România chestia asta cu biserica, credinţa, duhovnicul... Lumea te priveşte altfel. Chiar şi în ziua de azi am acelaşi duhovnic şi nu e un lucru rău. Lumea se fereşte sau le e ruşine. Mie nu-mi e deloc ruşine cu treaba asta. Te ajută foarte mult credinţa. Atât timp cât crezi în Dumnezeu, poţi să depăşeşti toate momentele grele.

Toţi jucătorii de acolo (n.r. - de la FCSB) sunt credincioşi, mai intră în biserică, inclusiv cei din staff, toată lumea de acolo e îndoctrinată", a mai spus fostul fundaş de la FCSB, Florin Achim. 

Afla mai multe despre: florin achimflorin achim fcsb 

viewscnt
Articole similare