You are here:

Kopic le face o observaţie jucătorilor săi, după ce Dinamo a făcut un meci magic: ”Îngrijorat. Trebuie să lucrăm la asta”

Kopic le face o observaţie jucătorilor săi, după ce Dinamo a făcut un meci magic: ”Îngrijorat. Trebuie să lucrăm la asta”
Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a tras concluziile după victoria la scor reuşită contra celor de la Gloria Buzău.

Dinamo a învins vineri seara, pe teren propriu, pe Gloria Buzău, scor 4-1, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele.

Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru.

Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar ”câinii” s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

Kopic, îngrijorat după demonstraţia de forţă a lui Dinamo: ”Nu poţi să fii relaxat”

La finalul meciului, Zeljko Kopic a fost în culmea fericirii, dar a revenit repede cu picioare pe pământ şi a subliniat aspectul care nu i-a plăcut la echipa sa, chiar şi după o victorie ca aceasta, şi speră să-l regleze în viitor.

”Sunt fericit pentru ce am realizat împreună cu jucătorii. Prima repriză a fost una foarte bună, am marcat cele două goluri.

Începutul reprizei a doua am avut ceva probleme, au forţat ei, şi-au asumat riscuri. Am suferit, am luat gol, dar pe final am reuşit să mai marcăm două goluri şi să câştigăm.

Ei sunt o echipă bună, fireşte că m-am temut la 2-1, am fost puţin îngrijorat. Nu poţi să controlezi ce fac echipele adverse pe parcursul meciurilor.

Nu poţi să fii relaxat, indiferent de adversar. Trebuie să lucrăm la asta, să fim concentraţi de parcă ar fi 0-0. Asta le-am zis la pauză, că trebuie să jucăm ca şi cum ar fi 0-0. Câteodată trebuie să suferi în timpul meciului, să revii şi să marchezi golurile decisive.

E important să marchezi goluri multe, 11 goluri în patru meciuri. Trebuie să ne bucurăm de acest moment şi să reglăm lucrurile pe partea defensivă. Faptul că noi câştigăm sau nu un meci nu schimbă strategia pe care o avem şi căutăm şi alţi jucători.

Pot spune că sunt mulţumit de cele şapte puncte, chiar dacă la Cluj am condus cu 2-0 şi nu am luat nici măcar un punct. Dacă îmi spunea cineva înainte de startul sezonului că vom marca 11 goluri şi vom avea şapte puncte, eram cât se poate de mulţumit”, a declarat Kopic, după meci.

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare