You are here:

Măldărăşanu simte că putea să scoată mai mult din meciul cu Oţelul Galaţi: ”Nu trebuia să pierdem. Un 0-0 ar fi fost echitabil”

Măldărăşanu simte că putea să scoată mai mult din meciul cu Oţelul Galaţi: ”Nu trebuia să pierdem. Un 0-0 ar fi fost echitabil”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (49 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut cu Oţelul Galaţi.

Oţelul Galaţi a învins-o pe FC Hermannstadt, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, în primul meci al etapei a patra din Superliga României.

Sibienii au marcat la Galaţi, în minutul 45+3, dar golul lui Murgia a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Gazdele au fost periculoase în minutul 77, atunci când Cisotti a trimis în bară, dar doi jucători nou intraţi, Răzvan Tănasă şi Juric au creat golul victoriei gălăţene, din minutul 86. 

Tănasă a şutat, Căbuz a respins şi Juric a înscris. Oţelul a învins cu 1-0 şi este pe primul loc al clasamentului, cu 10 puncte.

Reacţia lui Măldărăşanu. după eşecul de la Galaţi. Hermannstadt nu a câştigat încă în acest sezon

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a considerat că echipa sa nu merita să piardă şi că un egal ar fi fost un rezultat mai corect, dar a vorbit şi despre o posibilă plecare de la Hermannstadt.

”Nu trebuia să pierdem, ăsta este fotbalul. Am schimbat aşezarea, am jucat un 4-3-3 tocmai pentru a bloca zona centrală. Am început rău meciul, primele minute au fost dificile, după aceea jocul s-a echilibrat. A doua repriză am controlat-o în mare parte, pe construcţie, în ciuda terenului. Băieţii au avut răbdare. Am avut ocazii mari, am făcut o singură greşeală şi ne-a costat"

Nu ştiu ce se va întâmpla, mi-e şi greu să vorbesc şi nu vreau să iau decizii la cald. Am vorbit cu băieţii, le-am spus unde au greşit. În ciuda înfrângerii, au fost fără greşeală, bine, mă refer la greşeli capitale, unde ştiai ce trebuie să faci, dar nu faci. După meci, la cald, poţi spune multe şi nu aş vrea să regret după aceea.

Nu am simţit (n.r - presiune din partea conducerii), am spus-o mereu, am avut susţinerea patronilor. A fost acea declaraţie care a deranjat, dar a fost volburată cu rezultatele următoare. Dacă erau rezultatele pozitive, era altceva. Timpul nu aşteaptă pe nimeni, avem nevoie de puncte. Un rezultat de 0-0 ar fi fost echitabil”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare