Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-aş aduce cel puţin şase luni". Ce antrenor e cerut la FCSB în plin sezon

"L-aş aduce cel puţin şase luni". Ce antrenor e cerut la FCSB în plin sezon

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a făcut o listă scurtă lui Gigi Becali cu antrenorii potriviţi pentru FCSB.

"Cel puţin şase luni l-aş aduce antrenor"

FCSB a trăit o nouă umilinţă în Conference League. Cu Silkeborg, echipa din Berceni are un golaveraj de 0-10, iar acum presiunea s-a mutat în Superligă. 

Dumitru Dragomir a analizat echipa lui Nicolae Dică şi i-a transmis lui Gigi Becali ce antrenori ar fi potriviţi pentru echipă, în cazul demiterii actualului principal. 

”Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stăpâneşte echipa. Eu nu am văzut de când sunt aşa ceva! Nu făcea nimeni marcaj. Dacă joacă aşa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aş duce cu ei să le fac nişte analize să văd dacă sunt ok.

Apoi m-aş duce la un psiholog. Apoi, aş aduce un antrenor gen Piţurcă, cel puţin şase luni, să îi aşeze, să îi înveţe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca.

Categoric îşi dă demisia. Oricine vine se face de râs, dacă nu aduce un nume să îl accepte şi galeria. Ce vină are Becali? A băgat bani şi a adus jucători. Nu el face strategia. Toată săptămâna face altcineva strategia. Nu vine Becali să zică cum să joace. Astea sunt poveşti. Nimeni nu ştie ce joacă, absolut nimeni.

Piţurcă pe primul loc, Petrescu, Olăroiu, cam ăştia sunt. Croitoru e omul dracu'! Şi Grozavu e un antrenor dur. Nu se poate, e ca la o orchestră, nu se poate să bată ăla din baterie înainte să înceapă vioara să cânte. Ce haos e, eu nu am mai văzut în ultimii ani. Se întâmplă ceva. Mental sunt la pământ. Trebuie duşi la medic. Ori nu e valoare, dar eu nu cred asta. Nu pot să fugă”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

FCSB, umilită şi în al doilea meci de Silkeborg

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 5-0, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

Silkeborg s-a impus şi la Bucureşti prin golurile marcate de Kusk (minutul 12), Klynge (minutul 16), Tengstedt (minutul 63) şi Jorgensen (minutele 68 şi 70).

Bucureştenii au un singur punct în grupa B din Conference League.

Afla mai multe despre: fcsb silkeborgnicolae dicaantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare