adplus-dvertising
You are here:

La Cupa Mondială s-a vorbit despre şocul de la Middlesbrough - FCSB. Secundul Ghanei, în prim-plan

La Cupa Mondială s-a vorbit despre şocul de la Middlesbrough - FCSB. Secundul Ghanei, în prim-plan

Cupa Mondială

Comentarii

În hotelul în care Ghana s-a cazat pentru Cupa Mondială s-a vorbit despre Middlesbrough - FCSB, la mai bine de 16 ani distanţă de celebrul meci din Cupa UEFA.

Mai mulţi suporteri ai Angliei au avut parte de o mare surpriză la Cupa Mondială. Aceştia s-au deplasat în Qatar pentru a urmări partida dintre Anglia şi Ţara Galilor şi în hotel s-au întâlnit cu George Boateng, fost mijlocaş la Middlesbrough.

De fapt, fanii englezi au descoperit că s-au cazat în acelaşi hotel cu naţionala Ghanei şi aici au avut ocazia să-l întâlnească pe unul dintre jucătorii importanţi pe care Middlesbrough i-a avut în ultimii 20 de ani.

George Boateng şi mai mulţi fani englezi şi-au adus aminte de Middlesbrough - FCSB

Potrivit gazettelive.co.uk, Ben Cooke, Nick Cooke, Nathaniel Aaron, Tommy Walker şi Bryan Walker au plecat în Qatar pentru a urmări meciul dintre Anglia şi Ţara Galilor, din grupele Cupei Mondiale.

Nu mică le-a fost surprinderea când şi-au dat seama că s-au cazat în acelaşi hotel cu naţionala Ghanei.

Cei 5 suporteri englezi i-au surprins pe ghanezi chiar când aceştia reveneau după succesul spectaculos contra Coreei de Sud, pe care au învins-o cu 3-2, după ce au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi.

Sursa citată notează că Ben Cooke, Nick Cooke, Nathaniel Aaron, Tommy Walker şi Bryan Walker au avut un singur gând când i-au văzut pe ghanezi: să-l întâlnească pe George Boateng, care a jucat timp de 6 ani la Middlesbrough şi care acum este secund la naţionala Ghanei:

”A fost grozav, foarte prietenos, şi evident că vorbea despre perioada sa de la Middlesbrough şi despre Steaua Bucureşti. A zis că victoria lor de azi este aproape de cea de când era la Middlesbrough”, a povestit Bryan Walker, citat de gazettelive.co.uk.

În vârstă de 47 de ani, George Boateng a jucat la Middlesbrough între 2002 şi 2008, timp în care a adunat 221 de meciuri, 9 goluri şi 7 assist-uri. El a fost titular în celebrul Middlesbrough - FCSB 4-2, în semifinalele Cupei UEFA, meci care a avut loc în 2006.

Atunci, FCSB a fost foarte aproape să ajungă în finala Cupei UEFA, însă englezii au întors incredibil. Echipa antrenată atunci de Cosmin Olăroiu i-a impus cu 1-0 în tur şi a condus cu 2-0 în deplasare, dar Middlesbrough a reuşit până la urmă să se impună cu 4-2 şi s-a calificat astfel în finală.

viewscnt
Articole similare