Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LA Lakers - Denver Nuggets 108-119. 0-3 la general pentru Jokic, în finala Vestului. LeBron James şi compania încearcă ceva nu a reuşit nimeni în istoria NBA | VIDEO

LA Lakers - Denver Nuggets 108-119. 0-3 la general pentru Jokic, în finala Vestului. LeBron James şi compania încearcă ceva nu a reuşit nimeni în istoria NBA | VIDEO

NBA

Comentarii

LA Lakers a suferit o nouă înfrângere în finala Vestului Denver Nuggets, dar aceasta a venit chiar în faţa propriilor fani.

Denver Nuggets şi Nikola Jokic, cu un pas în finala Vestului | VIDEO

Los Angeles Lakers a pierdut şi meciul trei cu Denver Nuggets, scor 108-119, în finala Conferinţei de Vest.

După ce primele două eşecuri le-au suferit în Denver, a venit şi primul meci pierdut pentru Lakers pe arena proprie, din Los Angeles.

Cel mai bun marcator a fost Jamal Murray (Nuggets), cu 37 de puncte, în timp ce de la Lakers s-a remarcat Anthony Davis, cu 28 de puncte.

Vedeta incontestabilă a celor de la Denver, totodată şi MVP-ul a două din ultimele trei sezoane, Nikola Jokic a punctat de 24 de ori. Dintre acestea, 15 au venit în sfertul patru.

Sârbul a fost urmat îndeaproape de LeBron James, superstarul celor de la LA Lakers, care a terminat partida cu 23 de puncte, la egalitate cu colegul său, Austin Reaves.

LA Lakers şi LeBron James încearcă ceva nu a reuşit nimeni în istoria NBA

Drept urmare a acestui rezultat, Nuggets au acum 3-0 în finala Conferinţei de Vest. În istoria NBA, nici o echipă nu a revenit de la 0-3 într-o serie.

Totuşi, LA Lakers şi LeBron James vor să schimbe istoria, iar ultima şansă de a mai conta în această finală a Vestului este meciul cu numărul patru, disputat tot în Los Angeles, marţi dimineaţă, de la ora 03:30, în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Program NBA la Orange Sport pentru finalele de conferinţă:

  • 22.05, 3:30 (duminică spre luni noapte), Miami Heat - Boston Celtics, Meciul 3, Orange Sport 1
  • 24.05, 3:30 (marţi spre miercuri noapte), Miami Heat - Boston Celtics, Meciul 4, Orange Sport 1
  • 25.05, 3:30 (miercuri spre joi noapte), Denver Nuggets - Los Angeles Lakers, Meciul 5*, Orange Sport 1
  • 26.05, 3:30 (joi spre vineri noapte), Boston Celtics - Miami Heat, Meciul 5*, Orange Sport 1
  • 27.05, 3:30 (vineri spre sâmbătă noapte), Los Angeles Lakers - Denver Nuggets, Meciul 6*, Orange Sport 1
  • 28.05, 3:30 (sâmbătă spre duminică noapte), Miami Heat - Boston Celtics, Meciul 6*, Orange Sport 1 (* = dacă este necesar)

Afla mai multe despre: nbalakersnuggets 

viewscnt
Articole similare