Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, nemulţumit după victorie. Ce l-a deranjat pe antrenorul Universităţii Craiova

Laszlo Balint, nemulţumit după victorie. Ce l-a deranjat pe antrenorul Universităţii Craiova
Comentarii

Laszlo Balint, noul antrenor al Universităţii Craiova, a vorbit despre perioada de pregătire din Austria şi a prefaţat duelul din prima etapă a campionatului, cu Sepsi.

Pentru această vară, Universitatea Craiova a preferat un cantonament în Austria.

Astfel, la Wattens, oltenii au întâlnit-o pe FC Heidenheim, formaţie din a doua ligă germană, în al treilea meci amical şi au câştigat la limită, scor 1-0.

Andrei Ivan a marcat unicul gol al partidei, în minutul 45+2.

Laszlo Balint, nemulţumit după victoria cu Heidenheim

La finalul meciului, Laszlo Balint, noul tehnician al Universităţii Craiova, a reproşat elevilor săi câteva aspecte tehnco-tactice.

De asemenea, tehncianul de 43 de ani a vorbit despre debutul în noul sezon al primei ligi din România, competiţie în care are ca obiectiv titlul.

În prima etapă, Craiova o va întâlni pe Sepsi, formaţie ce a câştigat Cupa în ediţia trecută, după ce a eliminat-o în semifinale chiar pe gruparea din Bănie.

”Victorie împotriva unui adversar foarte agresiv, care a stat foarte aproape de noi şi ne-a făcut în destule momente să suferim.

Sunt şi aspecte care m-au nemulţumit. Am construit destul de lent, am avut o dinamică nu foarte mulţumitoare pe jocul fără minge.

Dar, oarecum, pot găsi o explicaţie, există o oarecare încărcătură atât fizică, dar şi mentală. Avem şi un grafic al minutelor jucătorilor care sunt în acest stagiu.

(n.r. primul meci cu Sepsi) Da, un adversar dificil, câştigătoarea Cupei şi un adversar care a terminat sezonul precedent în forţă, în formă. În această perioadă de pregătire au avut rezultate bune împotriva unor adversari puternici”, a declarat Balint, după victoria din amicalul cu Heidenheim.

Meciul Universitatea Craiova - Sepsi va avea loc vineri, 15 iulie, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: craiovalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare