adplus-dvertising
You are here:

Laszlo Dioszegi, şocat de ce a găsit în Qatar la Cupa Mondială. Mâhnit, a spus toate neregulile: "Stadionul din Craiova le bate pe cele din Qatar. Hotel uzat la 400 de euro noaptea"

Laszlo Dioszegi, şocat de ce a găsit în Qatar la Cupa Mondială. Mâhnit, a spus toate neregulile: "Stadionul din Craiova le bate pe cele din Qatar. Hotel uzat la 400 de euro noaptea"

Cupa Mondială

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a avut o experienţă neplăcută la Cupa Mondială din Qatar. Afaceristul a relatat starea stadioanelor, a comentat interdicţia de a comercializa alcool în jurul stadioanelor şi a rămas cu un gust amar inclusiv în privinţa locului de cazare.

Laszlo Dioszegi, dezamăgit după ce a stat câteva zile la Cupa Mondială din Qatar

Brazilia şi Croaţia sunt ultimele naţionale calificate în sferturile de finală la cea mai controversată ediţie de Cupă Mondială din istorie. Dacă naţionala României nu s-a calificat la turneul final, mai multe personaje din fotbalul românesc au plecat în Qatar, pentru a urmări alte echipe. 

Acţionarul lui Sepsi OSK a rămas dezamăgit de ce a văzut în Qatar. „Afară sunt 35 de grade şi când am intrat pe stadion erau 20 de grade, nu asta era problema, ci că aerul condiţionat era sub scaune. Eu stăteam la rândul 10 şi din rândul 11 mergea din spate tare de tot. Iniţial am crezut că vine de undeva de sus instalaţia de aer condiţionat, dar nu, era de pe jos. Nu sunt singurul care a răcit, eu cred că foarte mulţi au răcit acolo în Qatar.

Este un paradox să răceşti la 35 de grade, dar asta este. Stadioanele nu erau în orice caz de cinci stele. Pe dinafară la cum arătau, dar înăuntru e mult spus că este un stadion superb. Nici scaunele nu erau foarte comode.

Erau stadioane construite numai din containere. Sincer să vă spun am fost pe unul nou construit şi era nelalocul lui, deci nu sunt stadioane de cinci stele în niciun caz. Faţă de ce e la Craiova, cel de la Craiova le bate pe cele de pe care am fost eu în Qatar", a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

GALERIE FOTO CU STADIOANELE DE LA CUPA MONDIALĂ QATAR 2022

Ce a mai descoperit Laszlo Dioszegi la Cupa Mondială din Qatar

Deşi a găsit şi aspecte plăcute în ţara din zona Golfului, Laszlo Dioszegi a rămas dezamăgit inclusiv de cazarea pe care a găsit-o şi a dezvăluit preţurile mari pe care clienţii le plătesc odată ajunşi în Qatar. 

"Oamenii sunt foarte drăguţi acolo şi sunt atât de mulţi voluntari care îţi spun unde este metroul şi unde sunt taxiurile, aproape din metru în metru, deci se vede că vor să fie un Campionat Mondial organizat 100% cum trebuie. Sunt sute de autobuze care transportă suporterii şi înainte şi după meci, iar în momentul de faţă totul este gratuit. 

Problema este că nu se simte sentimentul de Campionat Mondial aşa de tare ca de exemplu în alte ţări. Sincer, eu nu sunt un mare băutor de bere, dar trebuie să recunoaştem că suporterii au nevoie de bere. Ştim că nici în România nu se poate, dar ştim că este un restaurant mai departe de 200 de metri de stadion, iar suporterii pot să mai bea o berea sau două, dar în Qatar nu este absolut nimic.

Eu sincer mă aşteptam la mai mult. Am fost şi la VIP, în rândul 32 ca un simplu spectator, dar în niciun caz nu este un stadion superb. Nu spun că nu este un stadion frumos, dar faţă de ce aşteptări aveam eu credeam că este mai mult de atât. 

Am stat la un hotel de patru stele, hotelul de afară arăta frumos, dar înăuntru erau probleme, nu era ca aşteptările pe care le-am avut. Să nu spun că era murdărie, dar era cam uzat acel hotel. Era 400 şi ceva de euro pe noapte, noi am stat doar două nopţi. Am stat în două camere separate pentru că am stat cu un prieten, era de fapt un apartament.

Condiţiile erau mult mai bune ca la containere, dar să spun că la aşteptările la care le poţi avea la un hotel de patru stele, baia şi camera nu erau de o curăţenie cum suntem obişnuiţi aici în România. Dacă te duci la noi la un hotel de patru stele, este o curăţenie exemplară. 

Trebuie să recunoaştem că asta este în toată Europa, dar în Qatar nu a fost ce aşteptări am avut, am văzut că erau hoteluri de 2.000 sau 5.000 de euro, dar nu voiam să ne dăm mare şi am stat la acela unde am găsit la 400 de euro, cam 200 de euro de persoană”, a adăugat Laszlo Dioszegi . 

GALERIE FOTO CU STADIOANELE DE LA CUPA MONDIALĂ QATAR 2022

  • Lusail (80.000 de locuri), Al Bayt (60.000), Stadionul 974 (40.000), Al Thumama (40.000), Khalifa Internaţional (45.416), Education City (45.350), Ahmad bin Ali (44.740), Al Janoub (40.000) sunt stadioanele pe care se dispută meciurile de la Cupa Mondială. 

viewscnt
Articole similare