Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, cu scurt timp înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova: "De ce s-a speculat? Nu înţeleg"

Laurenţiu Reghecampf, cu scurt timp înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova: "De ce s-a speculat? Nu înţeleg"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a dat asigurări că echipa sa va aborda cu seriozitate meciul cu CFR Cluj, la finalul căruia ardelenii pot cuceri titlul Ligii 1.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final, în minutul 88.

Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a exclus, înaintea partidei cu campioana en titre, varianta ca echipa sa să nu-şi dea interesul în Gruia. 

"Pentru noi e un joc normal, pregătit de acum o săptămână. Din păcate, am pierdut cu FCSB, în Cupa României şi am venit la CFR să ne apărăm şansele, să jucăm. 

Este vorba că ieri, când am plecat de la Craiova, situaţia era alta. Întrebai ultimul spectator despre ce se va întâmpla la FCSB - Voluntari şi spunea fără nicio emoţie că FCSB va câştiga. Noi, după meciul cu Sepsi, ne-am făcut planul pentru acest meci. Am avut jucători care au acuzat dureri musculare, dar s-au recuperat şi e echipa completă în seara asta. 

De ce s-a speculat? (n.r. - că Universitatea Craiova va lua piciorul de pe acceleraţie cu CFR Cluj) Nu înţeleg. Dacă aveam de gând să facem acest lucru, o făceam de ieri, când am plecat de la Craiova. Nu am avut în minte acest lucru. Trebuie să ţinem cont că am avut o săptămână grea, în care am ratat orice obiectiv propus şi trebuie să ne calificăm în cupele europene. Suntem profesionişti, am venit să jucăm fotbal", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

CFR Cluj - Universitatea Craiova are loc duminică, de la 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Cu o victorie, echipa lui Dan Petrescu va câştiga şi actuala ediţie de campionat. 

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfcfr cluj universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare