Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocuri de culise în Liga 2? Un antrenor aruncă bomba: ”Unii, şi mă refer la U Cluj, au distrus acest campionat”

Jocuri de culise în Liga 2? Un antrenor aruncă bomba: ”Unii, şi mă refer la U Cluj, au distrus acest campionat”

Liga 2

Comentarii

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a reacţionat la finalul ultimei etape din play-off-ul Ligii 2 şi a făcut o serie de dezvăluiri despre U Cluj.

Astăzi a aviut loc etapa finală din play-off-ul Ligii 2. Toate cele trei meciuri s-au disputat de la aceeaşi oră.

Unirea Slobozia a remizat cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, Concordia Chiajna a câştigat cu U Cluj, scor 1-0, iar FC Hermannstadt şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Jocuri de culise în Liga 2? Un antrenor aruncă bomba: ”Unii, şi mă refer la U Cluj, au distrus acest campionat”

La finalul partidelor, Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a afirmat că a fost un campionat palpitant pentru el şi echipa sa.

Fostul internaţional a reuşit o performanţă uriaşă pentru fotbalul ialomiţean, anume să califice formaţia din Slobozia, în mod surprinzător, în faza de play-off, acolo unde a încheiat pe locul şase, cu 41 de puncte.

Totuşi, Mihalcea a trimis ”săgeţi” către U Cluj, despre care lasă de înţeles că i-ar fi dat meciul Concordiei Chiajna, pentru ca cele două formaţii să ia parte împreună la barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

”Sunt dezamăgit pentru că am fi putut scoate mai mult. A fost un campionat al dracului de palpitant.

Când toată lumea credea că Petrolul vine şi ne dă meciul, în altă parte unii, care statistic au jucat în deplasare extrem de bine şi mă refer la U Cluj, practic au distrus acest campionat.

Eu nu sunt un antrenor care să-mi dau pantalonii jos, alţii da şi au tras puţin. Nu mă dau din faţa nimănui şi demonstrez prin ce fac că am coloană vertebrală”, a declarat Mihalcea, după meci

Fost jucător la Dinamo, Adrian Mihalcea a vorbit despre barajul pe care urmează să-l joace formaţia din Ştefan cel Mare pentru a se menţine în prima divizie: ”Dinamo va rămâne în Liga 1, are unica şansă”.

La finalul play-off-ului din Liga 2, Petrolul Ploieşti şi FC Hermannstadt au promovat direct în Liga 1, în timp ce U Cluj şi Concordia Chiajna merg la barajul de promovare/menţinere în Liga 1, întrucât Steaua Bucureşti nu are drept de promovare, conform regulamentului.

Clasament play-off-ului din Liga 2

  • ACS Petrolul 52 - 63p.
  • FC Hermannstadt - 61p.
  • FC Universitatea Cluj - 57p.
  • CSA Steaua - 50p.
  • Concordia Chiajna - 44p.
  • Unirea Slobozia - 41p.

Afla mai multe despre: mihalceau cluj 

viewscnt
Articole similare