Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper să nu se mai întâmple”. Mutu vrea să facă uitat eşecul cu Craiova. Ce a spus despre incidentul lui Săpunaru

”Sper să nu se mai întâmple”. Mutu vrea să facă uitat eşecul cu Craiova. Ce a spus despre incidentul lui Săpunaru

Rapid

Comentarii

Mutu a vorbit despre incidentul în care a fost implicat Cristian Săpunaru, la finalul meciului dintre Rapid şi FC U Craiova.

Rapid va juca în compania celor de la CS Mioveni, luni, de la ora 20:30, în utima etapă din play-out-ul Ligii 1.

”Sper să nu se mai întâmple”. Mutu ia măsuri după primul eşec pe banca Rapidului. Ce a spus despre incidentul lui Săpunaru

Giuleştenii se vor prezenta la meci după eşecul cu FC U Craiova, scor 2-3, primul din mandatul lui Adrian Mutu la conducerea băncii tehnice a Rapidului.

La finalul respectivei partide, ce a avut loc pe arena din Giuleşti, Cristian Săpunaru a avut un scandal cu Lorenzo Paramatti, jucătorul Craiovei, în urma căruia căpitanul a primit reproşuri dure din oamenii implicaţi în fenomen.

În conferinţa de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni, Adrian Mutu a discutat şi despre acest subiect, menţionând că echipa nu este deranjată de asemenea critici.

De asemenea, antrenorul Rapidului a anunţat şi de ce este nevoie pentru ca formaţia giuleşteană să revină pe linia victoriilor. Ultimul succes al Rapidului a fost 1-0 cu Sepsi, în etapa a şasea.

”Având presiunea rezultatului, meciul va fi destul de dificil. Trebuie să abordăm din primul minut cu maximă seriozitate şi convingători pentru a putea câştiga acest meci. 

Maximă atenţie, trebuie să fim hotărâţi de la început şi pe toată durata celor 90 de minute. 

Sper ca băieţii să aibă o reacţie bună, pozitivă după ultima înfrângere. Trebuie să îşi ia revanşa în fata suporterilor şi să câştigăm acest meci. 

Vorba lui Simeone <<dacă ar ieşi asa cum ar vrea toţi antrenorii, ar ieşi 1-1 sau ar fi egalitate tot timpul>>. Aşa că trebuie să învăţăm, asta e cel mai important pentru a deveni echipa care eu vreau să devenim sezonul următor. Probabil trebuie să trecem şi printr-un astfel de duş rece, dar sper să nu se mai întâmple. 

Criticile la adresa căpitanului nostru nu ne deranjează, criticile la adresa noastră în general nu ne deranjează. Suntem o echipă puternică şi ne vedem de drumul nostru”, a declarat Mutu.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare