You are here:

"Le mulţumesc celor care nu au crezut". David Popovici, mesaj târziu în noapte după ce a cucerit prima sa medalie olimpică

"Le mulţumesc celor care nu au crezut". David Popovici, mesaj târziu în noapte după ce a cucerit prima sa medalie olimpică

David Popovici

Comentarii

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivul român a avut parte de o revenire excelentă în ultimii 50 de metri ai întrecerii.

Noul campion olimpic la 200 metri liber, David Popovici, a recunoscut că a avut o cursă grea pe ultimii 50 m s-a dat o bătălie în care oricine putea câştiga. David a atins primul plăcuţa. A văzut becul apins şi a ştiut că e campion olimpic.

David Popovici: "De la 9 ani am visat la acest moment"

"Am şi avut lacrimi in ochi de emoţii, la imn, la interviuri. De la 9 ani am visat la acest moment şi m-am pregătit pentru el. Am făcut o cursă bună, dar grea, pe ultimii 50 m am simţit adversarii lângă mine. Vreau să le mulţumesc celor care m-au susţinut, dar şi celor care nu au crezut în mine. Sunt bucuros, habar nu am ce va fi la 100 m liber!", a declarat David la zona mixtă, conform COSR.

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. El a adus prima medalie pentru România la actuala ediţie a JO, a zecea din istoria nataţiei româneşti şi a 91-a de aur din istoria participărilor României la Olimpiadă.

Campionul european a fost emoţionat şi cu lacrimi în ochi la intonarea imnului României, după ce a câştigat aurul la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris. Imediat după cursă, Popovici a spus că este extrem de fericit că a obţinut aurul de ziua Imnului Naţional.

Popovici a încheiat cursa într-un minut, 44 de secunde şi 72 de sutimi, cu doar două sutimi de secundă mai puţin faţă de câştigătorul medaliei de argint, Matt Richards, şi la şapte diferenţă faţă de americanul Luke Hobson, câştigătorul medaliei de bronz.

Afla mai multe despre: david popovicijocurile olimpiceparis 2024 

viewscnt
Articole similare