Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu şi-a pus mâinile în cap după ce a fost învins de Munteanu: ”Cei de la Galaţi s-au adaptat mai bine”

Leo Grozavu şi-a pus mâinile în cap după ce a fost învins de Munteanu: ”Cei de la Galaţi s-au adaptat mai bine”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul celor de la Galaţi.

Poli Iaşi a pierdut la limită partida cu Oţelul Galaţi, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului Superligii României.

Gălăţenii au deschis scorul în minutul 23, când Zivulic a pasat ideal peste mijlocaşii adverşi, Maciel a preluat şi a făcut o cursă până în careu, unde l-a lobat uşor pe Lung Jr. şi gălăţenii conduceau cu 1-0. Acesta a fost şi scorul final al partidei de la Galaţi.

Reacţia lui Leo Grozavu după eşecul de la Galaţi: ”Am avut anumite slăbiciuni”

La capătul meciului, Leo Grozavu a fost liniştit cu privire la situaţia în care se află echipa sa. Antrenorul Iaşiului este convins că poate redresa corabia în cele opt etape rămase de disputat în play-out.

”Am încercat să jucăm. Au fost mulţi jucători care nu au avut cea mai bună stare de joc. Se întâmplă, e fotbal. Sunt două echipe, una poate câştigă, alta poata pierde. A fost un meci deschis. Cei de la Galaţi s-au adaptat mai bine la condiţiile de joc.

Trebuie să ne mobilizăm şi mai bine. Sunt multe jocuri. Am avut ghinionul să avem un program care e dificil. Începem cu două deplasări. Asta e, meregm înainte. Avem un meci important la Botoşani. Sunt multe jocuri. Trebuie să fim atenţi.

Suntem pregătiţi, doar că am avut anumite slăbiciuni. Am luat un gol de la o degajare de portar şi o minge aruncată în spatele apărării. Nu am ştiut să o jucăm. Nu am fost la nivelul la care ne aşteptam. Noi am presat, dar şi ei s-au retras, au început să joace mingi lungi.

Silviu Lung e un portar cu mare experienţă, un lider, L-am avut foarte mult timp lipsă. Contează în orice moment. La mijloc nu am reuşit să ne descurcăm mai deloc. Pentru jucătorii tineri care au fost selecţionaţi la naţionala U21 mă bucur”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

În urma rezultatului de la Galaţi, Oţelul a ajuns momentan pe locul secund în play-out, cu 20 de puncte, tot atâtea câte au Hermannstadt şi UTA Arad. Poli Iaşi este pe locul 6, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasisuperligaleo grozavu 

viewscnt
Articole similare