Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu, prezent la antrenamentele FCSB-ului încă din mandatul lui Nicolae Dică! Dezvăluirea fostului tehnician al vicecampioanei: ”Chiar venea” | EXCLUSIV

Leo Strizu, prezent la antrenamentele FCSB-ului încă din mandatul lui Nicolae Dică! Dezvăluirea fostului tehnician al vicecampioanei: ”Chiar venea” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) a fost întrebat despre numirea lui Leo Strizu la FCSB şi a dezvăluit că acesta era prezent la antrenamentele echipei încă din mandatul său la club, chiar dacă pregătea doar formaţia secundă.

Leo Strizu şi-a început cu dreptul, din punct de vedere sportiv, mandatul la FCSB, câştigând împotriva lui FC Botoşani, dar nu a reuşit să aibă parte de un început la fel de bun şi în afara gazonului.

Discursul său a fost criticat şi batjocorit în mai multe rânduri, iar, din gestica sa la acţiunile cu presa, este evident că noul principal de la FCSB se simte foarte inconfortabil pe noul post.

Strizu a recunoscut deja că Gigi Becali face legea la echipă şi că cei din staff sunt ”simpli executanţi”, lucru pe care mai niciun antrenor de la FCSB nu a avut tupeu să îl spună direct.

MM Stoica a fost nevoit să ofere explicaţii în legătură cu câteva dintre declaraţiile lui Leo Strizu, iar numirea sa continuă să lase mulţi fani confuzi şi dezamăgiţi.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost întrebat ce părere are despre decizia luată de Gigi Becali în privinţa înlocuirii sale.

Leo Strizu, prezent la antrenamentele FCSB-ului încă din mandatul lui Nicolae Dică

Fostul antrenor al vicecampioanei a refuzat să comenteze declaraţiile lui Leo Strizu, dar a dezvăluit că acesta se prezenta şi urmărea antrenamentele încă din mandatul său.

Nicolae Dică a încercat să îl pună într-o lumină bună pe înlocuitorul său şi a sugerat că implicarea sa, chiar dacă era antrenor la echipa secundă, era evidentă şi înainte de a fi numit principal.

Nu vreau să comentez eu, pentru că nu-mi stă în caracter să fac anumite comentarii. E decizia clubului de a pune un antrenor cu licenţă Pro, cum a spus şi MM, era la îndemână.

A fost cel mai uşor să îl pună, să fie acolo. Chiar venea la antrenamente, când eram eu acolo, stătea mereu, se uita.

Nu mă refer la Steaua (n.r. FCSB), la alte cluburi, chiar dacă sunt antrenor la echipa a doua, poate nu vin”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare