Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, în prim-plan la PSG. Planul campioanei din Franţa pentru vedeta argentiniană

Lionel Messi, în prim-plan la PSG. Planul campioanei din Franţa pentru vedeta argentiniană

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi are şanse să îşi continue şederea la PSG, grupare cu care are contract iniţial este valabil până vara viitoare.

Paris Saint-Germain vrea să prelungească acordul lui Lionel Messi, conform publicaţiei spaniole Marca.

Messi joacă la PSG din 2021, dar evoluţiile sale nu au fost cele aşteptate, marcând doar şase goluri sezonul trecut în campionat.

Superstarul sud-american are contract până în 2023 cu gruparea pariziană, dar prublicaţia spaniolă scrie că este pregătit să rămână până în 2024.

Fotbalistul de 35 de ani va lua decizia după Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde naţionala Argentinei vine pe un val de entuziasm nemaivăzut de mult timp.

Messi a ajuns la PSG vara trecută, liber de contract, după 17 ani petrecuţi la echipa mare a lui FC Barcelona, club la care a debutat în sezonul 2004-2005.

Cel supranumit ”La Pulga” a ajuns la gruparea blau-grana în anul 2000, la vârsta de 13, iar la 17 ani a fost debutat de Frank Rijkaard într-o echipă a Barcelonei în care strălucea brazilianul Ronaldinho.

Ajuns la PSG, Messi a avut un prim sezon dificil. Acomodarea s-a lăsat aşteptată, dar Balonul de Aur a fost în formă maximă pe finalul sezonului atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

Astfel, acesta este gata să facă un sezon mare la gruparea pariziană şi să o ducă, alături de Mbappe şi Neymar, spre marele vis, trofeul Ligii Campionilor.

În sezonul trecut, Messi a marcat 11 goluri şi a pasat decisiv de 15 ori, în 34 de meciuri jucate la PSG.

 
 

Afla mai multe despre: messipsg 

viewscnt
Articole similare