You are here:

LASK Linz - FCSB 1-1. Campioana României îşi face treaba în Austria şi păstrează şanse pentru retur. Miculescu, gol cu capul

LASK Linz - FCSB 1-1. Campioana României îşi face treaba în Austria şi păstrează şanse pentru retur. Miculescu, gol cu capulgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate cu LASK Linz, scor 1-1, în deplasarea de pe Oberosterreich Arena, în manşa tur a play-off-ului Europa League. David Miculescu a marcat pentru campioana României în minutul 45+2.

  • Au marcat Taoui ’34 pentru gazde şi Miculescu ‘45+2 pentru FCSB.
  • Returul va avea loc în data de 29 august, de la ora 21.30, la Bucureşti.

LASK Linz - FCSB 1-1 (Taoui 34 / Miculescu 45+2)


Min 90+6. Final de meci.

Min 89. Ocazie FCSB. Octavian Popescu este periculos în faţa porţii adverse. Nu ajunge la timp la o centrare pe jos, dar se redresează şi trimite un şut pe colţul scurt, dar fără mari probleme pentru portarul gazdelor.

Min 86. Ocazie Linz. Berisha trimite un şut spectaculos, care se duce în bara transversală.

Min 85. Schimbare FCSB. Iese Şut, intră Lixandru.

Min 80. Schimbare FCSB. Iese Olaru, intră Ştefănescu.

Min 75. Ocazie FCSB. Dintr-o poziţie uşor laterală, Octavian Popescu trimite un şut periculos pe spaţiul porţii adverse, dar portarul austriecilor parează execuţia fotbalistului român.

Min 66. Iese Edjouma, intră Alhassan.

Min 46. Schimbări FCSB. Ies Daniel Popa şi Alex Băluţă, intră Florin Tănase şi Octavian Popescu.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 45+3. Ocazie FCSB. Edjouma trimite un şut pe lângă poartă. Campioana României putea să mai lovească o dată în prelungirile primei reprize.

Min 45+2. GOOOL FCSB. Miculescu reia cu capul în plasa porţii austriece, o centrare ideală venită de a Creţu. Jucătorul român, la 1,90 metri, câştigă duelul individual la cap cu Bogarde, fundaşul de 1,84 metri al autriecilor.

Min 34. GOOOL Linz. Taoui deschide scorul în Austria, după ce profită de o eroare uriaşă a lui Dawa. Finalizează simplu, pe lângă Târnovanu.

Min 31. Fază FCSB. Târnovanu prinde mingea la un corner, dar Zulj, decarul lui Linz, are ceva de împărţit cu Şut, care se resimte şi cade pe gazon. Totuşi, nu este nimic grav şi poate continua meciul.

Min 21. Ocazie Linz. Usor primeşte iar o minge în centrul careului şi, dintr-o poziţie ideală, trimite iar pe Lună, satelitul natural al Pământului. Austriecii construiesc frumos, dar sunt lamentabili la finalizare.

Min 19. Ocazie Linz. Austriecii caută să surprindă apărarea FCSB-ului cu o pasă filtrantă, dar Târnovanu iese la timp şi reţine mingea. Nu o mai scapă acum.

Min 9. Ocazie FCSB. La faza imediat următoare, campioana României ripostează. Miculescu îl caută în careul advers pe Daniel Popa, dar trimite mult prea puternic, iar atacantul roş-albaştrilor nu mai poate ajunge la minge.

Min 8. Ocazie Linz. Usor primeşte o centrare pe jos, din banda stângă, dar trimite mult peste poartă, din centrul careului, chiar din faţa porţii.

Min 5. Ocazie Linz. Târnovanu le dă emoţii românilor. Prinde o centrare, dar scapă mingea din mâini. Totuşi, îşi revine în simţiri şi o prinde iar. De această dată, are o priză mult mai bună.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start

  • LASK Linz: Lawal - Bogarde, Ziereis, Smolcic, Bello - Horvath, V. Berisha - R. Zulj - Usor, Ljubicic, Taoui
  • Rezerve: Siebenhandl (GK), Galvez, Talovierov, Renner, Boateng, Jovičić, Pintor, Tomás Tavares, Stojković, Tibidi, Safin
  • Antrenor: Thomas Darazs
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Edjouma, Şut - Băluţă, Olaru, Miculescu - D. Popa
  • Rezerve: Vlad (GK), Panţîru, F. Tănase, Popescu, Kiki, Ştefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheş, Pandele, Pantea, Alhassan
  • Antrenor: Elias Charalambous

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga din preliminariile Ligii Campionilor, dar continuă drumul european în play-off-ul Europa League, cu şansa de calificare în grupe, dacă trece de austriecii de la LASK Linz, care sezonul trecut au jucat în grupele EL.

Campioana României ar un start slab de sezon în Superliga, dar şi-a concentrat toate forţele pentru o calificare în grupele unei cupe europene. Are deja asigurate grupele Conference League după parcursul din preliminariile Ligii Campionilor, dar vrea mai mult şi poate accede în grupele Europa League dacă o elimină pe LASK Linz.

Cele două formaţii nu sunt chiar străine una de alta. FCSB a disputat un amical cu Linz în iarna acestui an, în stagiul de pregptire al roş-albaştrilor din Antalya, iar românii s-au impus cu 3-1, prin golurile marcate de Luis Phelipe, David Miculescu şi Florinel Coman.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lask linz fcsb live text europa leaguelask linz fcsb live europa leaguelask linz fcsb liveeuropa league lask linz fcsb live 

viewscnt
Articole similare