Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1. Daniel Popa a dat lovitura pe final după ce Vladimir Screciu a fost eliminat

VIDEO | Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1. Daniel Popa a dat lovitura pe final după ce Vladimir Screciu a fost eliminat

Superliga

Comentarii

Marţi seara, de la ora 19:00, Chindia Târgovişte a primit vizita Universităţii Craiova, în meciul restant din etapa a şasea a Superligii. Prima partidă din campionat după o pauză de două săptămâni s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Vladimir Screciu a fost eliminat.

  • Universitatea Craiova se clasează pe locul al patrulea, cu 32 de puncte, iar Chindia Târgovişte continuă să urce în clasament, până pe nouă, cu 21 puncte. 

VIDEO | Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1 (D. Popa 90 / Al. Creţu 13), pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro


Echipele de start

  • Chindia Târgovişte: Căbuz - Căpuşă, Celea, E. Fernandez, A. Ioniţă - Passaglia, Akhmatov - Neguţ, Popadiuc, D. Dumitraşcu - D. Popa
  • Rezerve: Eşanu, Ndom, Vorobjovas, Mihaiu, Jipa, Grubac, A. Şerban, Cherchez, Cooper
  • Universitatea Craiova: Lazar - Martic, Papp, Găman, Screciu, Vătăjelu - Al. Creţu, Căpăţână, Nistor - Cîmpanu, Rivaldinho
  • Rezerve: L. Popescu, Benga, R. Silva, Mateiu, E. Florescu, Danciu, Melniciuc, Roguljic, A. Ivan

Min. 90+6 Finalul partidei.

Min. 90 GOOOOL Chindia Târgovişte! Gazdele dau lovitura pe final, la primul şut pe poartă. Daniel Popa a tras imparabil cu piciorul stâng din centrarea lui Popadiuc. 

Min. 69 Căpitanul Universităţii Craiova, Vladimir Screciu, a fost eliminat după ce a încasat al doilea galben! Pe primul l-a văzut în urmă cu un minut. 

Min. 66 Martic ratează o ocazie pentru oaspeţi. 

Min. 47 Prima ocazie a reprizei secunde aparţine oltenilor. Găman a tras în plasa laterală. 

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Pauză!

Min. 39 Popadiuc are şansa egalării din lovitură liberă. 

Min. 21 Alexandru Creţu trece pe lângă 2-0. 

Min. 13 GOOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Creţu apare din nou la finalizare pentru olteni şi deschide scorul cu capul cu o lovitură de cap. Centrarea a fost dată de Bogdan Vătăjelu. 

Min. 1 A început meciul disputat la Ploieşti. 


Odată cu debutul Campionatului Mondial, Liga 1 a luat o pauză de trei săptămâni, dar şase echipe vor relua campionatul mai devreme, pentru a îşi disputa meciurile restante.

Primele două dintre acestea sunt Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova, care urmează să dispute meciul din a şasea etapă a Ligii 1 la scurt timp înaintea rundei a 19-a.

Partida fusese amânată pentru a oferi oltenilor câteva zile de pauză, în plină cursă pentru grupele Conference League, dar aceasta nu a dat roade, echipa din Bănie ratând la penalty-uri calificarea.

După mai multe săptămâni de pauză, va fi interesant de văzut dacă cele două echipe mai pot ţine ritmul dinaintea întreruperii, mai ales că erau două dintre echipele în formă din Liga 1.

Sub comanda lui Toni Petrea, Chindia a devenit o veritabilă ameninţare în atac, în condiţiile în care târgoviştenii nu aveau nicio victorie în momentul venirii fostului antrenor de la FCSB.

Chindia a pierdut un singur meci sub comanda lui Petrea, în Cupa României, cu Ocna Tg. Mureş, reuşind să însumeze şase victorii, trei remize şi o înfrângere până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova ar trebui să vină din postura de favorită la acest meci, dar problemele din afara gazonului ar putea fi dăunătoare pentru jucători.

Conflictul dintre Mirel Rădoi şi patru dintre jucătroii săi a dus la o ”ruptură” la Craiova şi va fi interesant de văzut cum se comportă antrenorul şi echipa sa împotriva Chindiei.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare