Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Real Madrid 4-3. Spectacol TOTAL în Champions League. ”Roboţii” lui Pep, la turaţie maximă. Benzema, IREAL. Kovacs, impecabil

VIDEO | Manchester City - Real Madrid 4-3. Spectacol TOTAL în Champions League. ”Roboţii” lui Pep, la turaţie maximă. Benzema, IREAL. Kovacs, impecabil
Comentarii

Manchester City şi Real Madrid au oferit un spectacol de zile mari în prima manşă a semifinalelor Champions League. De Bruyne, Jesus, Foden şi Bernardo Silva au marcat pentru formaţia lui Pep Guardiola, în timp ce ”dubla” lui Benzema şi reuşita lui Vinicius o menţin în viaţă pe Real. Totul se va juca la returul de pe ”Bernabeu”.

VIDEO | Manchester City - Real Madrid 4-3 (De Bruyne 2, Jesus 11, Foden 53, Bernardo Silva 74 / Benzema 33, 82, Vinicius 55)


Echipele de start:

  • Manchester City: Ederson – Stones, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Jesus, Foden;
    Rezerve: Steffen, Carson, Ake, Sterling, Gundogan, Grealish, Fernandinho, Egan-Riley, Mbete, Palmer, McAtee, Lavia; Antrenor: Pep Guardiola
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Eder Militao, Alaba, Mendy – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior;
    Rezerve: Lunin, Fuidias, Vallejo, Nacho, Asensio, Marcelo, Casemiro, Lucas Vasquez, Bale, Ceballos, Isco, Camavinga; Antrenor: Carlo Ancelotti

Min 90+4. Final de meci la Manchester.

Min 85. Ocazie City. Ruben Dias ratează de puţin întâlnirea cu mingea după ce a fost servit de două ori ideeal de colegii săi.

Min 82. GOOOL REAL. Benzema transformă absolut fantastic lovitura de la 11 metri, cu o ”panenka” de pus în ramă.

Min 80. Penalty Real. Laporte face henţ în careu, iar Kovacs arată punctul cu var.

Min 78. Ocazie Real. Modric trimite pe lângă poartă.

Min 76. Ocazie City. Mahrez îşi continuă meciul bun, dar fără inspiraţie la finalizare.

Min 74. GOOOL CITY. Bernardo Silva şutează senzaţional la vinclu, după ce profită de un avantaj lăsat de Istvan Kovacs, care nu fluieră la un atac asupra lui De Bruyne. 

Min 68. Ocazie City. După o succesiune superbă de pase, mingea ajunge la Zinchenko. Acesta centrează pe jos în centrul careului, de unde Laporte reia pe direcţia lui Courtois.

Min 57. Ocazie Real. Militao reia slab cu capul o centrare venită de la Carvajal.

Min 55. GOOOL REAL. Vinicius îl păcăleşte pe Fernandinho la mijlocul terenului şi scapă singur spre poarta lui Ederson. Brazilianul nu a întâmpinat niciun obstacol din partea englezilor.

Min 54. Istvan Kovacs arată primul avertisment al partidei. Cel care primeşte cartonaşul galben este chiar Guardiola, pentru proteste repetate.

Min 53. GOOOL CITY. Rezerva Fernandinho scapă în banda dreaptă şi centrează ideal pentru Foden. care trimite cu capul în plasa porţii adverse.

Min 48. Dublă ocazie City. Scăpaţi din nou pe contraatac, băieţii ratează neverosimil. Mahrez trimite în bară, mingea ajunge la Foden, care îl ia la ţintă pe Carvajal, aflat pe linia porţii.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+1. Pauză la Manchester.

Min 35. Ocazie Real. Rodrygo şutează, dar Ederson respinge în corner.

Min 33. GOOOL REAL. Din nou Benzema. Francezul finalizează cu un voleu cu stângul o centrare ideală a lui Mendy. 

Min 31. Ocazie City. Zinchenko trimite pe lângă poarta lui Courtois.

Min 30. Ocazie Real. Alaba trimite cu capul pe lângă ţintă. Benzema a fost omul cu centrarea.

Min 29. Ocazie City. Campioana Angliei are un nou contraatac, dar Foden finalizează pe lângă poartă.

Min 26. Ocazie City. Pe un contraatac, Mahrez ratează o şansă uriaşă. Deşi avea şi varianta pasei spre Foden, algerianul finalizează în plasa laterală, provocându-i lui Guardiola o criză de nervi pe margine.

Min 17. Ocazie Real. Ajuns într-o poziţie foarte bună, Vinicius finalizează dezamăgitor. Kovacs arată corner.

Min 15. Ocazie City. Elevii lui Guardiola ratează şansa de 3-0, dar Foden este încântător. Talentatul englez a încântat cu o preluare superbă.

Min 11. GOOOL CITY. Jesus dublează avantajul englezilor. De Bruyne, contribuţie decisivă şi la această reuşită.

Min 2. GOOOL CITY. Centrarea lui Mahrez îl găseşte ideal pe De Bruyne, care apare foarte bine în careul spaniolilor şi marchează cu capul pentru 1-0. Început excelent pentru formaţia lui Pep Guardiola.

Min 1. A început partida.


 


Manchester City va primi vizita lui Real Madrid în turul semfinalelor Champions League, duel înaintea căruia este mare favorită.

Echipa pregătită de Pep Guardiola este aproape de un al patrulea titlu în ultimii cinci ani, deşi se află într-o luptă aprigă cu Liverpool, şi la o a doua finală de Champions League consecutivă.

”Cetăţenii” au trecut de Sporting cu uşurinţă în optimi, înainte de a o elimina cu scandal pe Atletico, în urma unui retur haotic pe Wanda Metropolitano.

De cealaltă parte, Real Madrid a avut parte de două duble de foc, cu PSG şi Chelsea, şi a reuşit să iasă învingătoare din amândouă graţie lui Karim Benzema.

Francezul a marcat două hat-trick-uri împotriva celor două formaţii, reuşind şapte goluri în total în cele patru partide, şi a ”cărat-o” pe Real către careul de aşi al UCL.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în semfinalele Ligii Campionilor în 2016, atunci când Real a câştigat competiţia, după ce a trecut cu 1-0 la general de ”cetăţeni”.

Însă, ultima dublă dintre cele două a avut loc în 2020, în optimi, iar City a reuşit atunci să îşi ia revanşa împotriva ”los blancos”, câştigând cu 2-1 şi în tur, şi în retur.

Partida dintre cele două are să fie condusă de Istvan Kovacs, care a fost delegat în premieră la o semifinală de Champions League.

Real Madrid şi Manchester City au palmarese diametral opuse în liga Campionilor, ibericii câştigând competiţia de 13 ori, un record, iar ”cetăţenii” ajungând pentru prima dată în finală anul trecut, când au pierdut cu Chelsea.

Afla mai multe despre: ucl 

viewscnt
Articole similare