Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi 6-0 Poli Iaşi. Set la Sfântu Gheorghe! Echipa lui Leo Grozavu, ”sparring partner” în primul meci al anului din Superligă

VIDEO | Sepsi 6-0 Poli Iaşi. Set la Sfântu Gheorghe! Echipa lui Leo Grozavu, ”sparring partner” în primul meci al anului din Superligă

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK a făcut instrucţie cu Poli Iaşi, scor 6-0, în primul meci al anului.

VIDEO | Sepsi 6-0 Poli Iaşi (Ilie 19 a.g,  Matei 37, Păun 43, Kallaku 63, Ştefănescu 85, Bălaşa 88)

Echipele de start:

  • Sepsi: R. Niczuly – B. Oteliţă, D. Ciobotariu, A. Kecskes, F. Ştefan – N. Păun – R. Varga, J. Rodriguez, C. Matei, M. Ştefănescu – G. Debeljuh.
  • Rezerve: D. Moldovan, H. Gedo, M. Bălaşa, D. Popsa, D. Oroian, A. Aganovic, D. Renţa, S. Kallaku, I. Gheorghe
  • Poli Iaşi: S. Lung – M. Martac, F. Ilie, M. Katanec, R. Ispas – C. Jatoba, C. Itu, J. Marchioni, R. Ion – A. Gheorghiţă, S. Harrison.
  • Rezerve: I. Ailenei, N. Samayoa, S. Ştefanovici, A. Hrib, D. Farcaş, S. Buş, F. Ilie.

Min 90+3. Meciul s-a terminat, scor 6-0.

Min 88. GOOOL Sepsi! Mihai Bălaşa transformă al doilea penalty din meci pentru covăsneni.

Min 85. GOOOL Sepsi! Marius Ştefănescu face 5-0 cu o execuţie fabuloasă.

Min 63. GOOOOL Sepsi! Kallaku înscrie cu un şut din interiorul careului, ajutat şi de devierea unui fundaş moldovean.

Min 60. Ocazie pentru Poli Iaşi! Niczuly respinge în corner şutul din lovitură liberă a lui Marchioni.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Meciul s-a terminat, scor 3-0.

Min 43. GOOOOOL Sepsi! Păun îl învinge pe Silviu Lung cu un şut din şapte metri. Repriză de vis pentru echipa lui Storck.

Min 37. GOOOOOL Sepsi! Cosmin Matei transformă cu multă siguranţă.

Min 34. Penalty pentru Sepsi! Florin Ilie comite henţ, iar Viorel Cojocaru indică punctul cu var.

Min 29. Ocazie pentru Sepsi! Silviu Lung Jr. nu nimereşte balonul, însă are noroc, deoarece mingea trece pe lângă poartă.

Min 25. Ocazie pentru Poli Iaşi! Itu şutează în plasa laterală din poziţie bună.

Min 19. Autogol! Marius Ştefănescu centrează, iar Florin Ilie îl învinge pe Silviu Lung Jr.

Min 1. A început meciul.


Echipa antrenată de germanul Bernd Storck a avut parte de o revenire în zona play-off-ului după o perioadă neagră a sezonului sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Covăsnenii s-au redresat şi au revenit în zona primelor şase echipe. Gruparea din Sf. Gheorghe se află pe locul cinci în campionat, la chiar patru puncte în spatele primei echipe de pe podium, Universitatea Craiova.

Sepsi Sf. Gheorghe îşi poate extinde seria de meciuri fără înfrângere în primul meci din 2024, echipa antrenată de Bernd Storck a înregistrat trei victorii consecutive urmate de un rezultat de egalitate în ultimul meci al anului 2023, o deplasare la Sibiu, cu Hermannstadt, partidă încheiată cu scorul de 1-1.

În această iarnă, Sepsi l-a împrumutat în Elveţia, la Staude-Lausanne pe Vitalie Damaşcan, un atacant central în vârstă de 24 de ani.

Oaspeţii de la Poli Iaşi nu au încheiat anul 2023 în aceeaşi formă ca adversara sa din această seară. Echipa antrenată de Leo Grozavu este pe locul 14 în Superliga, cu 23 de puncte după 21 de partide disputate.

În ultimul meci al ieşenilor din 2023, partidă disputată pe teren propriu, cu FCSB, băieţii lui Leo Grozavu au fost învinşi cu scorul de 3-1.

Poli Iaşi a fost activă pe piaţa transferurilor în această pauză de iarnă. Plecarea brazilianului Luis Phelipe la FCSB a fost principala mutare din iarnă. 200.000 de euro a primit Poli Iaşi de la FCSB în schimbul jucătorului de 22 de ani.

La capitolul veniri, ieşenii i-au adus pe Todor Todoroski, Alexandru Core, Allanzinho, Rachid Bouhenna şi Hamza Saghiri.

 

Afla mai multe despre: poli iasisepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare