Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Rapid 1-2. Sefer şi Ioniţă, cu o super execuţie, au întors scorul la Sf. Gheorghe! Rondon a marcat din penalty

VIDEO | Sepsi - Rapid 1-2. Sefer şi Ioniţă, cu o super execuţie, au întors scorul la Sf. Gheorghe! Rondon a marcat din penalty

Rapid

Comentarii

Rapid a învins-o pe Sepsi, scor 2-1 în deplasare, în etapa a 7-a din Superligă. Giuleştenii au întors scorul, după ce Rondon a deschis scorul din penalty. Sefer şi Ioniţă au marcat.

VIDEO | Sepsi - Rapid 1-2 (Rondon 21-pen / Sefer 27, Ioniţă 45+2)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas - Aganovic, Rodriguez, Ştefănescu - Bărbuţ, Rondon, I. Gheorghe
Rezerve: Began - Dumitrescu, Bălaşa, C. Matei, Junior, Golofca, Achahbar, Damaşcan, Tudorie
Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Kait, Al. Albu, Al. Ioniţă II - Sefer, Dugandzic, V. Costache
Rezerve: Drăghia - Dussaut, Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Măţan

Min. 90+3 - Final de meci.

Min. 64 - Ocazie Rapid! Dugandzic pivotează excelent la o centrare din dreapta, preia bine şi trage, dar Niczuly a fost la post şi a respins şutul pe colţul scurt.

Min. 49 - Ocazie Rapid! Giuleştenii scapă pe contraatac, Ioniţă îl serveşte pe Dugandzic, dar atacantul e greoi şi trage în braţele lui Niczuly.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+6 - Pauză.

Min. 45+3 - GOOOOOOOLLLL RAPID! Alexandru Ioniţă înscrie cu un şut perfect de la 20 de metri, de pe loc.

Min. 27 - GOOOOOOLLLLLL RAPID! Sefer îşi repara greşeala de la penalty şi înscrie cu capul, singur din faţa porţii! Niczuly a respins mingea direct în capul lui Sefer, la o centrare plouată, iar atacantul Rapidului a fost pe fază şi a înscris.

Min. 21 - GOOOOOOLLLLL SEPSI! Mario Rondon înscrie dintr-un penalty obţinut după un fault făcut de Sefer în careu. Faza a fost analizată cu VAR şi arbitrul Andrei Chivulete a dat penalty.

Min. 13 - Ocazie Sepsi! Rondon sare bine la cap şi reuşeşte să-i ia faţa lui Săpunaru, însă Horaţiu Moldovan salvează.

Min. 1 -  A început meciul de la Sfântu Gheorghe.


După şase etape ale Ligii 1, Rapid se află la egalitate de puncte cu liderul Farul, 12, în urma unui început bun de sezon, în care a fost învinsă numai de CFR şi Petrolul.

Giuleştenii se află într-o ascensiune constantă, datorată în mare parte venirii lui Dan Şucu la club, care, prin investiţiile sale, a creat o atmosferă frumoasă în Giuleşti.

Sâmbătă, echipa pregătită de Adi Mutu va avea un test important. Sepsi va primi vizita Rapidului, în cea de a şaptea etapă a Ligii 1.

Covăsnenii au început cum nu se putea mai bine stagiunea, câştigând Supercupa României, şi se vorbea despre echipa din Sfântu Gheorghe ca o posibilă candidată la titlu.

Sepsi a încercat să prioritieze Conference League, motiv pentru care rezultatele din campionat nu au fost cele mai bune.

Totuşi, după eliminarea din turul trei, covăsnenii şi-au putut reorienta atenţia către Superliga şi vor ţinti victoria cu Rapid.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare