Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool se va despărţi de patru jucători la finalul sezonului. Doi dintre ei îi vor părăsi pe ”Cormorani” după opt ani

Liverpool se va despărţi de patru jucători la finalul sezonului. Doi dintre ei îi vor părăsi pe ”Cormorani” după opt ani

Premier League

Comentarii

Echipa engleză FC Liverpool a anunţat miercuri, pe site-ul oficial, că din vară se va despărţi de patru jucători: Firmino, Keita, Milner şi Oxlade-Chamberlain.

Roberto Firmino (31 de ani), Naby Keita (28 de ani), James Milner (37 de ani) şi  Alex Oxlade-Chamberlain  (27 de ani) au ajuns la momentul expirării contractelor pe care le aveau încheiate cu gruparea FC Liverpool.
 
Anunţul a fost făcut cu trei zile înainte de ultimul meci care se va disputa pe Anfield în acest sezon, sâmbătă, împotriva echipei Aston Villa. Cormoranii intenţionează să aducă un omagiu cu această ocazie celor patru jucători, care au făcut parte din echipe pe care Jurgen Klopp a condus-o la succesele din ultimii ani, inclusiv victoriile în Liga Campionilor (2019) şi Premier League (2020), primul titlu de campioană din ultimii 30 de ani. 

Cei patru au făcut parte din lotul lui Liverpool din 2019

Firmino, Keita, Milner şi Oxlade-Chamberlain au contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în 2019. În urmă cu patru ani, Liverpool a devenit regina Europei după o aşteptare lungă de 14 ani. În acest sezon, Keita a bifat 13 meciuri în toate competiţiile, la fel ca şi Oxlade-Chamberlain, Firmino 33, în timp ce Milner a îmbrăcat a bifat 41 de meciuri pentru ”Cormorani” în această stagiune.

 
 
 

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare