Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Rednic în momentul în care a auzit despre aranjamentul din Superligă. ”Vedeţi şi situaţia lor”

Reacţia lui Mircea Rednic în momentul în care a auzit despre aranjamentul din Superligă. ”Vedeţi şi situaţia lor”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei a vorbit despre ultima partidă din play-out, pe care echipa sa o va disputa pe teren propriu cu FC U Craiova.

”Puriul” a declarat că nu se gândeşte înainte de meciului la o remiză, rezultat ce ar avantaja ambele combatante. În cazul unui egal, FC U Craiova ar fi sigură că va fi gazdă în primul meci de baraj pentru UEFA Conference League, în timp ce UTA ar avea certitudinea că va întâlni ocupanta locului cinci din play-off-ul ligii secunde. 

Rednic consideră că venirea lui Joao Janeiro pe banca oltenilor îi va ambiţiona pe jucători să arate că merite să evolueze în Bănie şi din sezonul următor.

Mircea Rednic neagă un posibil aranjament înainte de UTA - FC U Craiova. ”Sunt prieten cu Mititelu, dar nu are nicio legătură”

”Sunt prieten cu Mititelu, dar nu are nicio legătură una cu alta. Vedeţi şi situaţia lor, au anunţat deja antrenorul. Din informaţiile mele, viitorul antrenor va veni deja la meci. E clar, jucătorii se gândesc să impresioneze.

Nu stăm să ne gândim să facem egal, noi mergem la victorie. Eu îmi doresc să facem un meci bun, jucăm acasă, o atmosferă superbă. Suporterii ne vor ajuta. Va fi un atu pentru noi acest meci. Voi băga cei mai buni jucători, nu mă gândesc la baraj”, a declarat Mircea Rednic în conferinţa de presă premergătoare partidei dintre UTA şi FC U Craiova.
 
Meciul dintre UTA şi FC U Craiova se va juca pe 19 mai, de la ora 20:00, simultan cu Chindia - FC Voluntari şi FC Argeş - Petrolul.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovauta 

viewscnt
Articole similare