Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura carierei pentru starul lui Gaz Metan Mediaş! Presa din Turcia a făcut anunţul: ”Ronaldo de România, în Super Lig”

Lovitura carierei pentru starul lui Gaz Metan Mediaş! Presa din Turcia a făcut anunţul: ”Ronaldo de România, în Super Lig”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Ronaldo Deaconu, cel mai valoros fotbalist al lui Gaz Metan Mediaş, este urmărit de şase echipe din Super Lig.

După doi ani în care a demonstrat că este clar peste nivelul lui Gaz Metan, Ronaldo Deaconu se apropie de despărţirea de clubul medieşean.

Decarul echipei pregătită de Ilie Poenaru se află pe lista a şase echipe din Super Lig, au anunţat turcii de la Hurriyet.

Este plin de fotbalişti români în Super Lig. O altă vedetă se poate alătura lui Alex Cicâldău, Olimpiu Moruţan, Alex Maxim şi Silviu Lung jr., care au jucat în liga noastră în ultima perioadă.

Fotbalistul de 24 de ani, stângaci, care poate ocupa mai mult poziţii de la centrul terenului, a fost urmărit de o echipă importantă din Europa League (n.r. Galatasaray), care a fost impresionată de prestaţiile sale din acest sezon.

Astfel, mai multe echipe din Super Lig îl urmăresc. Başakşehir, Karagümrük, Alanyaspor, Konyaspor şi Hatayspor sunt, de asemenea, interesate de jucătorul de pe lista Galatei, care îi are deja în lot pe Cicâldău şi Moruţan”, au scris turcii.

Lovitura carierei pentru Ronaldo Deaconu

Mai toţi fotbaliştii români de calitate din Liga 1 au fost vehiculaţi ca posibile transferuri pentru Galatasaray, mai ales după mutările lui Cicâldău şi Moruţan, însă aceea nu este singura echipă interesată de ”Ronaldo al României”.

Deaconu ar putea avea şanse realiste de a prinde un transfer la una dintre celelalte cinci formaţii care îl urmăresc, mai ales că transferul său nu ar costa niciun ban.

După ce a ales să îşi retragă memoriul, pentru a nu aduce depunctarea echipei, conducerea i-a promis lui Ronaldo Deaconu că ar putea pleca liber de contract, mai ales că mai are doar şase luni din înţelegerea sa cu clubul.

În actuala stagiune, decarul lui Gaz Metan Mediaş a reuşit să însumze 20 de apariţii, în care a marcat trei goluri şi a oferit opt pase decisive în toate competiţiile.

În actualul sezon al Ligii 1, niciun fotbalist nu a reuşit mai multe assist-uri decât cele şapte ale lui Deaconu, urmat de Deac, cu cinci.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare