Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Farul Constanţa! Campioana României are un nou sponsor principal şi va încasa peste un milion de euro anual

Lovitură dată de Farul Constanţa! Campioana României are un nou sponsor principal şi va încasa peste un milion de euro anual

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa, campioana României, are un nou sponsor principal, chiar înainte de startul noului sezon.

Farul Constanţa are un nou sponsor principal

Formaţia lui Gică Hagi a semnat un contract cu Superbet, companie de pariuri sportive cu care avea un parteneriat încă din 2021, doar că atunci era doar sponsor secundar. De acum însă, Superbet va fi sponsor principal, înlocuind compania OMV Petrom.

Astfel, la meciul cu Sepsi din Supercupa României, campionii României vor avea inscripţionat pe tricouri numele companiei de pariuri sportive. Superbet îi va aduce formaţiei din Constanţa puţin peste un milion de euro anual. Înţelegerea are o durată de trei sezoane.

Veste bună pentru Farul lui Gică Hagi: Sheriff nu e o echipă de speriat! ”I-am văzut! Nu se cunosc între ei” | EXCLUSIV

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Sheriff nu este o echipă de speriat, iar Farul o poate elimina în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
Mihai Stoica a recunoscut că a analizat câteva partide ale celor de la Sheriff din pregătire, pentru a urmări anumiţi jucători.
Cel mai probabil, este vorba de unul dintre fundaşii centrali ai moldovenilor. Cel mai probabil este vorba despre bosniacul Stjepan Radeljic, despre care mass-media din România a mai scris.
Oficialul FCSB-ului este sigur că Farul va trece de Sheriff şi se va califica în faza următoare a competiţiei.
”Farul trece de primul tur. Da, i-am văzut. Nu se cunosc dintre ei. Au rămas patru jucători din trupa veche. Au venit alţi 10 jucători.
M-am mai uitat eu după nişte jucători. Patru jucători au rămas din lotul de anul trecut, când o eliminau pe Partizan. Patru din tot lotul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farulsuperligasponsor 

viewscnt
Articole similare