Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de FC Barcelona. L-a luat gratis şi îl poate vinde cu 50 de milioane de euro. Ofertă ”extraterestră” de la un colos din Premier League

Lovitură dată de FC Barcelona. L-a luat gratis şi îl poate vinde cu 50 de milioane de euro. Ofertă ”extraterestră” de la un colos din Premier League

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona poate da o lovitură financiară extrem de importantă în această vară prin vânzarea unui jucător luat gratis în urmă cu doar un sezon.

FC Barcelona încă nu a scăpat de problemele financiare de care se tot loveşte în ultimii, dar un ajutor important poate veni din Premier League.

Liverpool este în căutarea unui nou fundaş central, care să revitalizeze linia defensivă a lui Jurgen Kloop, astfel că, potrivit celor de la Fichajes, ar fi pus ochii pe Andreas Christensen.

”Cormoranii” ar fi înaintat deja şi o ofertă de până la 50 de milioane de euri pentru internaţionalul danez.

În vârstă de 27 de ani, Christensen a ajuns vara trecută gratis de la Chelsea la FC Barcelona şi în scurt timp a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai catalanilor şi unul dintre preferaţii fanilor.

Astfel, după un singur sezon şi 32 de meciuri cu un gol şi un assist, fundaşul danez ar putea aduce în conturile Barcelonei un profit de 50 de milioane de euro.

Pe lângă Barcelona şi Chelsea, acesta a mai jucat şi în Germania, la Borussia Monchengladbach. La naţionala Danemarcei, a bifat 63 de meciuri şi trei goluri.

Dacă ”afacerea” Andreas Christensen s-ar putea dovedi foarte profitabilă pentru catalani, ”cazul” Ousmane Dembele este la polul opus.

Afla mai multe despre: barcelonaliverpoolpremier leagueandreas christensen 

viewscnt
Articole similare