Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Când va putea reveni de fapt pe gazon: ”E o accidentare foarte complicată”. Şi echipa naţională este afectată

Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Când va putea reveni de fapt pe gazon: ”E o accidentare foarte complicată”. Şi echipa naţională este afectată

Stranieri

Comentarii

La începutul acestui an, Ianis Hagi (23 de ani) a suferit o accidentare gravă la genunchi, care avea să îl ţină în afara terenului pentru tot restul sezonului. Iniţial, era preconizat că acesta va reveni la începutul noii stagiuni, dar se pare că acesta mai are nevoie de timp de recuperare.

Ajuns la Rangers în iarna lui 2020, Ianis Hagi a reuşit o primă jumătate de sezon de senzaţie în Scoţia, care l-a motivat pe Steven Gerrard să activeze clauza de cumpărare a românului.

Acesta fusese împrumutat de la Genk, unda nu reuşise să se impună după venirea de la Viitorul, astfel că belgienii nu au avut vreo problemă să renunţe la fiul ”Regelui”.

Însă, pe Ibrox, Ianis Hagi a devenit om de bază şi, mai ales, un favorit al fanilor, graţie stilului său de joc şi pasiunii demonstrate la meciuri.

Deşi a traversat şi perioade mai inconsecvente, internaţionalul român mereu a avut parte de susţinerea suporterilor, mai ales în ultimele luni.

La finalul lunii ianuarie, Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă la genunchi şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Operaţia a decurs bine, dar ”tricolorul” mai avea o cale lungă în faţă pentru a se recupera, fiind preconizat că va putea reveni pe gazon la începutul noului sezon.

Lovitură grea pentru Ianis Hagi

După ce a fost nevoit să privească eşecul echipei sale din finala Europa League de pe tuşă, Ianis Hagi a primit o nouă lovitură grea, care afectează şi echipa naţională a României.

Se pare că fotbalistul de 23 de ani nu va putea reveni la începutul noii stagiuni, ci de abia înainte de Campionatul Mondial, la care România nu s-a calificat, a dezvăluit antrenorul său, Giovanni van Bronckhorst.

Este o accidentare foarte complicată, nu va putea reveni înainte de pauza pentru Campionatul Mondial”, a spus Giovanni van Bronckhorst, citat de The Scottish Sun.

Practic, Ianis Hagi va putea să revină pe teren în noiembrie, dar nu va avea vreun meci de disputat până în decembrie, astfel că o să fi petrecut aproape un an fără să joace vreun meci.

Hagi va rata şi ultimele meciuri din Nations League ale României, retururile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina, care vor avea loc în septembrie.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare