Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Filip vrea şi el să fie antrenor la FCSB: ”Primul la rând cred că este Pintilii”

Lucian Filip vrea şi el să fie antrenor la FCSB: ”Primul la rând cred că este Pintilii”

FCSB

Comentarii

Lucian Filip speră că va ajunge şi el antrenor la FCSB, după ce-şi va lua licenţele.

Cum Leo Strizu şi-a dat demisia şi Mihai Pintilii este suspendat, conferinţa de presă a FCSB-ului a fost susţinută de Lucian Filip, care în prezent este trecut în acte ca preparator fizic.

Fost mijlocaş la FCSB, Lucian Filip speră şi el că-i va veni rândul să fie principal la echipa lui Gigi Becali.

Lucian Filip a susţinut conferinţa de presă a FCSB-ului

În vârstă de 32 de ani, Lucian Filip şi-a petrecut la FCSB aproape toată cariera de jucător.

Fostul mijlocaş a avut însă extrem de multe probleme medicale şi a fost nevoit în urmă cu un an să se retragă din activitate.

De atunci, el face parte din staff-ul FCSB-ului, unde ocupă funcţia de preparator fizic. Lucian Filip are însă ambiţii mai mari de atât.

El susţine că şi-ar dori în termen de 5 ani să ajungă şi el antrenor la FCSB. Până atunci spune că-l va ajuta pe Mihai Pintilii, cel care i-a fost coleg şi ca jucător:

”(Unde se vede peste 5 ani) Tot aici mă văd. Clar. Pentru că sunt la început. Se pare că lucrurile au luat o viteză foarte mare, s-au derulat foarte repede, dar şi eu, şi Pintilii, suntem la început de drum şi mai avem multe lucruri de pus la punct.

Clar mă văd antrenor la FCSB. Când o să am licenţa PRO. Probabil peste 5 ani. Nu m-am apucat, probabil o să mă apuc cât de curând.

Primul la rând cred că este Pintilii. Sper că avea acest post şi apoi rămâne de văzut. (n.r. - Să-i lase lui postul, după ce va pleca). Da”, a spus Lucian Filip.

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare