Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucian Sânmărtean, cuvinte la superlativ despre Edi Iordănescu înaintea ultimelor partide din Nations League: ”E un antrenor inteligent, care performează”

Lucian Sânmărtean, cuvinte la superlativ despre Edi Iordănescu înaintea ultimelor partide din Nations League: ”E un antrenor inteligent, care performează”
Comentarii

Spre finalul lunii septembrie, România urmează să dispute ultimele meciuri din această ediţie a Nations League, împotriva Bosniei şi Finlandei. Deşi echipa naţională a dezmăgit la ultima acţiune, iar Edi Iordănescu a fost crticiat şi contestat vehement, Lucian Sânmărtean a vorbit la superlativ despre selecţioner.

Ultima acţiune a echipei naţionale a fost una dintre cele mai ruşinoase din istoria selecţionate noastre. ”Tricolorii” au fost umiliţi de două ori de Muntenegru, au pierdut cu Bosnia şi s-au impus la limită cu Finlanda.

În urma acestor partide, s-a pus problema ca selecţioner să fie demis, la nici şase luni după ce fusese instalat pe banca tehnică, dar FRF a preferat să continue alături de acesta.

Următoarele meciuri din Nations League sunt programate la trei luni după precedentele, astfel că jucătorii şi stafful au avut timp să îşi revină şi să îşi amintească faptul că reprezintă o ţară întreagă.

Totuşi, suporterii tricolori nu sunt optimişti înaintea meciurilor cu Bosnia şi Finlanda, luând în calcul ce s-a întâmplat la ultima acţiune a echipei naţionale.

Dacă mulţi dintre fanii români doresc ca Edi Iordănescu să îşi părăsească postul, Lucian Sânmărtean nu este neapărat de acord, întrucât în consideră pe acesta un ”antrenor inteligent, care performează”.

Lucian Sânmărtean, cuvinte la superlativ despre Edi Iordănescu

Totuşi, fostul ”tricolor” a punctat că dacă acesta nu va începe să obţină rezultate, atunci îşi va pierde mai mult ca sigur postul.

Aşteptăm un joc pozitiv, un joc bun, aşteptăm să facem rezultate, aşteptăm ca această echipă naţională să joace la nivel înalt.

Ne-am tot întâlnit, în ultima perioadă, cu domnul Iordănescu şi am stat şi am discutat şi cu el.

Îi doresc succes şi să aibă rezultate, pentru că este un antrenor care performează şi este un antrenor inteligent. La echipa naţională nu poţi să ai răbdare.

La echipa naţională trebuie să ai rezultate. O ştie şi el, o ştie toată lumea. Fără rezultate la echipa naţională, nimeni nu te poate aştepta la nesfârşit”, a declarat Lucian Sânmărtean.

Edi Iordănescu a conduc echipa naţională în şase partide până acum şi are un bilanţ dezastruos. Din patru meciuri oficiale a câştigat unul şi a pierdut trei, în timp ce din două amicale a scos o remiză şi o înfrângere.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare