Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luptă în doi pentru Răzvan Marin. După AC Milan, şi Inter a intrat în cursa pentru românul momentului. Planul formidabil al campioanei din Italia

Luptă în doi pentru Răzvan Marin. După AC Milan, şi Inter a intrat în cursa pentru românul momentului. Planul formidabil al campioanei din Italia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este cel mai dorit fotbalist român de la ora actuală. Mijlocaşul a apărut şi pe lista celor de la Inter Milano.

După ce s-a vorbit despre interesul celor de la AC Milan pentru Răzvan Marin, numele său a intrat şi în atenţia marilor rivali ai ”rossonerilor”, Inter Milano.

Internaţionalul român este unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la Cagliari, dar echipa la care acesta evoluează nu o duce foarte bine.

Sarzii sunt în subsolul clasamentului din Serie A. În momentul de faţă, insularii ocupă locul al 17-lea, primul deasupra liniei retrogradării.

În 32 de etape scurse, Cagliari a acumulat 25 de puncte, cu trei mai multe decât Venezia, ocupanta primului loc retrogradabil, formaţie ce are şi un joc în minus.

Totuşi, Răzvan Marin este unul dintre aspectele pozitive dintr-un sezon cenuşiu al formaţiei din Sardinia.

Luptă în doi pentru Răzvan Marin. După AC Milan, şi Inter a intrat în cursa pentru românul momentului. Planul formidabil al campioanei din Italia

Mijlocaşul de 25 de ani a impresionat şi în această ediţie de campionat şi a intrat în vizorul celor de la Inter, care are un amplu plan prin care ar dori să-l achiziţioneze pe român, informează blastingnews.com.

Campioana Italiei caută să-şi întărească zona mediană, acolo de unde ar urma să dispară câţiva dintre actualii mijlocaşi.

Arturo Vidal şi Matìas Vecino ar trebui să îşi ia rămas bun din vară de la formaţia milaneză, iar rezervele Sensi şi Gagliardini nu sunt nici ei siguri că vor rămâne.

Despre Marcelo Brozovic se vehiculează că o va părăsi şi el pe Inter, croatul fiind dorit de mai multe cluburi din Anglia.

În aceste condiţii, Răzvan Marin reprezintă o prioritate pentru şefii lui Inter, care vor să facă un schimb la vară cu Cagliari pentru a mai scădea din pretenţiile sarzilor pentru internaţionalul român.

Astfel, campioana din Serie A vrea să le ofere lui Cagliari pe unul dintre Sebastiano Esposito şi Lorenzo Pirola, consideraţi drept doi dintre cei mai talentaţi jucători din curtea ”nerazzurilor”. Primul este împrumuat la Basel, în timp ce al doilea, la Monza.

”Mijlocaşul, născut în 1996, a demonstrat în tricoul lui Cagliari că poate să acopere foarte bine rolul de mezzalla, dar şi de regista, aşa că ar putea fi urmaşul lui Brozovic.

Cu siguranţă trebuie să-şi îmbunătăţească finalizarea, având în vedere cifrele sale din ultimele două sezoane: trei goluri anul trecut şi niciunul în sezonul actual”, a notat sursa citată.

Răzvan Marin este cotat la 14 milioane de euro. A sosit la Cagliari în 2020 de la Ajax, întâi ca împrumut, iar un an mai târziu ca transfer definitiv, în schimbul a zece milioane de euro.

În cea mai recentă etapă scursă din Serie A, Marin a dat o pasă decisivă la reuşita semnată de Joao Pedro, în 1-2 cu Juventus.

Afla mai multe despre: razvan marincagliariinter milano 

viewscnt
Articole similare