You are here:

"M-am săturat. De data asta spun". Cristi Săpunaru a indicat una dintre problemele de la Rapid: "Parcă a întors cineva lumânările"

"M-am săturat. De data asta spun". Cristi Săpunaru a indicat una dintre problemele de la Rapid: "Parcă a întors cineva lumânările"

Rapid

Comentarii

Căpitanul de la Rapid, Cristian Săpunaru, consideră că vina este împărţită pentru situaţia sportivă a echipei. Veteranul şi-ar dori să vadă şi jucători care să-şi asume ce se întâmplă la echipa antrenată de Marius Şumudică.

Cristi Săpunaru a recunoscut criza de la Rapid! Ce problemă a descoperit

La 40 de ani, Cristi Săpunaru a revenit în teren, după ce Marius Şumudică a fost în locul lui Neil Lennon. Deşi antrenorul străin a plecat, rezultatele lipsesc. 

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii. Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului, fiind acum pe 15, cu 11 puncte. Rapid e pe locul 12, cu 13 puncte.

La final, Săpunaru a avut un mesaj dur pentru colegii săi şi a recunoscut că echipa este în criză. 

"Am încercat să atacăm, dar steril... Am ocazie să fac 1-1 şi primim gol pe contraatac şi s-a terminat meciul. 

M-am săturat să se întâmple aşa şi de data asta o spun cu sufletul deschis, că trebuie să ne asumăm şi noi jucătorii, că aşa se dă numai pe antrenori, pe conducere. Să ne asumăm şi noi şi să ne trezim să ieşim din situaţia asta, că aşa nu văd vreo ieşire. Trebuie să câştigăm următorul meci, dar aşa nu văd vreo ieşire. Dacă nu băgăm piciorul, să redevenim acea echipă agresivă... Altfel nu avem nicio şansă. 

Am avut o şedinţă la final, am discutat să vedem care e soluţia să ieşim din criză, că pare o criză. Luăm goluri stupide, nu ştim să marcăm. Parcă a întors cineva lumânările", a declarat căpitanul de la Rapid, Cristian Săpunaru. 

Afla mai multe despre: cristi sapunarucristi sapunaru rapidbotosani rapid 

viewscnt
Articole similare