Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai am contract până în iunie”. Daniel Opriţa, mesaj pentru şefii Stelei. Ce ia în calcul antrenorul

”Mai am contract până în iunie”. Daniel Opriţa, mesaj pentru şefii Stelei. Ce ia în calcul antrenorul

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (42 de ani) a vorbit despre viitorul său la Steaua, club pe care îl pregăteşte din anul 2019.

Opriţa: ”Atunci vom vedea”

Viitorul lui Daniel Opriţa ca antrenor la Steaua este în continuare pus sub semnul întrebării, echipa roş-albastră venind după o victorie cu Csikszereda (1-0).

Tehnicianul de 42 de ani mai are contract până în vară cu gruparea din Ghencea, iar momentan nu a primit o ofertă pentru prelungirea înţelegerii.

Chestionat cu privire la acest aspect, Opriţa a oferit un răspuns misterios. Aşteaptă finalul de sezon pentru a vedea dacă Steaua va obţine dreptul de promovare în primul eşalon şi a dat de înţeles că ar lua în considerare o posibilă despărţire de clubul ”militar”.

”Nu ştiu dacă mă mai văd sau nu mă mai văd. Aştept finalul, mai am contract până în iunie, când se termină campionatul şi atunci vom vedea.

Nu vreau să spun de înainte. Aştept să se termine contractul. Posibil… nu contează ce vreau eu sau ce nu vreau eu. N-aş vrea să spun de acuma”, a declarat Opriţa, conform Playsport.

În ultima vreme, pentru Daniel Opriţa a apărut o ofertă din partea celor de la Chindia Târgovişte, care l-a demis recent pe Vasile Miriuţă.

Cum arată CV-ul de antrenor al lui Daniel Opriţa

De-a lungul carierei, Opriţa le-a mai pregătit pe Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti, FC Voluntari şi CS Mioveni. În 2019 a devenit antrenorul Stelei.

La momentul respectiv, ”militarii” erau încă în Liga 4, după ce au ratat promovarea în divizia superioară de două ori cu Marius Lăcătuş pe bancă.

Dar Opriţa a reuşit promovarea încă din primul sezon în Liga 3, iar apoi a ”urcat” imediat şi în Liga 2, unde a prins un loc de baraj din primul an. Evident, nu a avut ocazia să joace cu o echipă din prima ligă, din cauza formei de organizare a clubului Steaua.

În sezonul precedent, trupa din Ghencea a încheiat pe locul doi, care asigură promovarea directă în Superligă, dar a rămas tot în Liga 2, motivul fiind acelaşi.

Afla mai multe despre: daniel opritasteaualiga 2 

viewscnt
Articole similare