Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai avea puţin şi i se urca lui Vătăjelu în cap”. Jucătorul Universităţii Craiova, decisiv pentru FC Voluntari: ”Are experienţă, putea mai mult” | EXCLUSIV

”Mai avea puţin şi i se urca lui Vătăjelu în cap”. Jucătorul Universităţii Craiova, decisiv pentru FC Voluntari: ”Are experienţă, putea mai mult” | EXCLUSIV
Comentarii

În prima partidă după reluarea Ligii 1, Universitatea Craiova a primit vizita lui FC Voluntari, pe stadionul Ion Oblemenco. Deşi oltenii erau marii favoriţi, partida s-a încheiat la egalitate, după ce Vitalie Damaşcan deschisese scorul pentru oaspeţi, cu o ”ghiulea”.

În prima partidă din a 12-a etapă a Ligii 1, prima după reluarea campionatului, Universitatea Craiova a primit vizita lui FC Voluntari, pe stadionul Ion Oblemenco.

Oltenii au revenit în Bănie după mai multe partide la Turnu Severin, dar întoarcerea ”acasă” nu le-a fost de bun augur, aceştia nereuşind să o învingă pe echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

Vitalie Damaşcan a reuşit să deschidă scorul cu, conform cuvintelor lui Basarab Panduru, o ”ghiulea”, înainte ca Andrei Ivan să restabilească egalitatea de la punctul cu var.

Deşi golul marcat de internaţionalul moldovean nu i-a dat vreo şansă portarului David Lazar, Basarab Panduru a analizat faza şi a observat că un jucător al gazdelor a fost decisiv pentru Voluntari.

Expertul Orange Sport este de părere că poziţionarea lui Paul Papp nu a fost corectă la faza golului şi a ajuns la concluzia că apărătorul ar fi putut ”salva” golul dacă îşi ţinea mai bine adversarul.

Paul Papp, decisiv pentru FC Voluntari

Şutul pe lângă că e bine plasat, e şi foarte tare. E o ghiulea practic. Dacă căutăm vinovaţi, ne întrebăm de ce Papp merge în viteza aia, mai puţin să îi dea una lui Vătăjelu, să i se urce în spate.

Dacă stă în partea stângă, pe piciorul drept al lui Damaşcan, nu cred că mai e problemă. Papp are experienţă, e altfel de jucător, nu e oricine. Să intri în viteza aia în Vătăjelu, cred că poate mai mult”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

După acest rezultat, Universitatea Craiova a egalat-o la puncte pe CFR Cluj, care are două meciuri în minus disputate, dar s-a menţinut pe poziţia cinci a Ligii 1.

De cealaltă parte, Voluntari a bifat al treilea meci la rând fără înfrângere, deşi a reuşit să câştige numai unul dintre acestea, 1-0 cu FC U Craiova, remizându-l şi pe celălalt, tot 1-1, cu FCSB.

Ilfovenii au urcat pe locul 10 în clasament, deasupra lui FC Argeş.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare