Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini de necrezut în Chile. O tribună s-a prăbuşit peste fanii lui Colo Colo. S-a făcut primul bilanţ al victimelor

VIDEO | Imagini de necrezut în Chile. O tribună s-a prăbuşit peste fanii lui Colo Colo. S-a făcut primul bilanţ al victimelor

Fotbal

Comentarii

Imagini de necrezut au apărut de la un antrenament al echipei Colo Colo, din Chile, una dintre formaţiile importante ale ţării. O tribună a Estadio Monumental s-a prăbuşit peste fani, iar cel puţin opt dintre aceştia ar fi fost răniţi din cauza acesteia.

Imagini şocante de la un antrenament al lui Colo Colo au apărut în spaţiul public. O tribună a Estadio Monumental s-a prăbuşit peste fani.

Suporterii se strânseseră în număr mare pentru a îşi încuraja favoriţii, înaintea duelului de foc cu marea rivală Universidad de Chile.

Mai mult, atât de mulţi fani au fost prezenţi întrucât stadionul sărbătorea 33 de ani de la inaugurare, iar, luaţi de fani, spectatorii s-au urcat pe acoperişul unuia dintre sectoare.

În imaginile care au făcut turele pe reţelele de socializare şi în presă din afară se poate vedea cum partea de sus a tribunei cade peste fanii aflaţi în acea parte a stadionului.

Publicaţia Bio Bio, din Chile, anunţă că cel puţin opt persoane au fost rănite, dar că o tragedie în adevăratul sens al cuvântului a fost evitată.

Imagini de necrezut în Chile. O tribună s-a prăbuşit peste fanii lui Colo Colo

"Ar putea fi o tragedie. Sunt mai multe persoane rănite, după ce o parte a unei tribune s-a prăbuşit pe Estadio Monumental. Asta s-a întâmplat după ce fanii s-au suit pe acoperişul sectorului Cordillera.

Incidentul s-a petrecut exact atunci când se sărbătoreau 33 de ani de la inaugurarea arenei. În imagini se vede şi cum uriaşele panouri publicitare se prăbuşesc şi ele peste public", au notat jurnaliştii chilieni.

O altă publicaţie din Chile a dezvăluit că, în ciuda faptului că anumite persoane au fost rănite, niciuna nu a fost rănită grav.

Paramedicii şi pompierii au fost prezenţi pe gazon în urma prăbuşirii tribunei, pentru a acorda ajutor medical victimelor.

"Potrivit informaţiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită grav. Jucătorii au intrat imediat la vestiare după acest incident.

Câteva maşini de ambulanţă au intrat pe Estadio Monumental pentru a le acorda îngrijiri celor răniţi şi care au fost prinşi în sectorul respectiv al stadionul. De asemenea, au fost chemaţi şi pompierii", anunţă Futuro.

Afla mai multe despre: colo colo 

viewscnt
Articole similare