Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai bine un punct decât nimic”. Clujenii, mulţumiţi de remiza cu Dinamo: ”Ei au jucat foarte bine”

”Mai bine un punct decât nimic”. Clujenii, mulţumiţi de remiza cu Dinamo: ”Ei au jucat foarte bine”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea (23 de ani), a tras concluziile după remiza cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

CFR Cluj a remizat cu Dinamo, scor 1-1, într-un meci din etapa a 12-a din Superliga României.

Golurile au fost marcate de Abdallah (10), pentru Dinamo, iar pentru CFR Cluj a punctat Daniel Bîrligea (58).

Bîrligea: ”Mai bine un punct decât nimic”

La finalul partidei de pe Arena Naţională, marcatorul clujenilor s-a arătat dezamăgit că CFR nu a reuşit să obţină toate cele trei puncte, dar măcar echipa sa a plecat neînvinsă de la Bucureşti.

”Am avut o primă repriză mai dificilă, nu ne-am organizat bine, dar în a doua am vorbit cu antrenorul, am intrat mai bine.

Am avut multe ocazii, nu am reuşit s-o băgăm în poartă şi portarul a avut intervenţii foarte bune, dar mai bine un punct decât nimic.

Voiam cele trei puncte, să avem mintea mai liniştită. Ei au jucat foarte bine în prima repriză, au fost organizaţi. În a doua au obosit un pic. E bine că ne-am trezit în a doua. Acum mă duc direct la lot şi o să muncesc să luăm 6 puncte.

E o situaţie foarte urâtă acolo (n.r. în Israel), şi pentru el (n.r. Ziv Morgan) a fost chiar foarte greu să joace. Suntem aproape de el şi sper să fie totul bine, măcar pentru familia lui”, a declarar Bîrligea, după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel birligeasuperliga 

viewscnt
Articole similare