Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Coman, nici Olaru, nici Dawa. Cine este fotbalistul de neînlocuit la FCSB: ”Echipa noastră începe cu el” | EXCLUSIV

Nici Coman, nici Olaru, nici Dawa. Cine este fotbalistul de neînlocuit la FCSB: ”Echipa noastră începe cu el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul ulitmei clasate din campionatul României, Botoşani. Acesta a dezvăluit cine este fotbalistul care nu poate să lipsească în echipa bucureştenilor.

FCSB a câştigat deplasarea de la FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 12-a din Superliga României.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Lixandru, în minutul 23.

Mihai Stoica: ”Cu tot respectul, dar echipa noastră începe cu el”

Spre surprinderea suflării roş-albastre, pe terenul de la Botoşani nu şi-a făcut prezenţa nici măcar un minut Adrian Şut, unul dintre cei mai în formă şi constanţi jucători de la bucureşteni.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a fost rezervă neutilizată, iar Mihai Stoica, la o zi distanţă, a explicat, în studioul Orange Sport, motivul acestei absenţe.

Oficialul FCSB-ului a precizat că Şut a avut o problemă medicală, astfel că nu s-a dorit riscarea lui în partida cu ultima clasată a campionatului.

Totuşi, Mihai Stoica a subliniat faptul că Adrian Şut rămâne în continuare un jucător esenţial pentru vicecampioană, de neînlocuit în agrenajul roş-albaştrilor.

"Cu tot respectul pentru toţi jucătorii noştri, dar echipa noastră începe cu Şut. N-a jucat acum pentru că a avut o problemă, nişte dureri sciatice. Era şi terenul cum era... putea să joace, dar am zis că mai bine e să nu forţăm, spatele te nenoroceşte.

Eu am problema asta cu spatele şi ştiu, când te ia... el a mai avut problema asta cu spatele. Nu era 100% şi eram convinşi că va fi un meci de luptă", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, oficialul FCSB-ului a tras concluzii dure în urma victoriei de pe terenul ultimei clasate din campionatul României.

În acest sezon, Adrian Şut a bifat 14 partide în toate competiţiile, pentru FCSB. A contribuit şi cu două goluri, ambele în campionat.

FCSB este lider în actuala ediţie din Superliga Românie, cu 29 de puncte acumulate în 12 etape. 

Următoarea clasată este CFR Cluj, cu 25, dar şi cu un meci mai puţin disputat, deplasarea pe de terenul lui Dinamo, tot în cadrul rundei cu numărul 12.

Afla mai multe despre: fcsbadrian sutmihai stoica 

viewscnt
Articole similare